Ukens to-do-liste – hjemme:

 1. Planlegge klesskap til nyoppusset soverom
 2. Rydde i jobb-mailboksen (må gjøres hjemme i ro og fred ;-)
 3. Komme i gang med å lese pensum (!)
 4. Trene
 5. Blogge
 6. Masse kvalitetstid med jentene mine!

Ok, på tide med en samtale med meg selv…..;

 1. Planlegge klesskap til nyoppusset soverom…. Hm, jeg har forsøkt meg på Pax-planleggeren på ikea.com/no – vet ikke om den var noe for meg… Når jeg hadde fått lagt inn lengde og bredde på rommet, plassert dører og vindu skulle jeg i gang med å plassere stammer til garderobeskap. De ble ca. dobbelt så store som dørene, og tok ca. 2/3 av rommet…. Etter utallige forsøk gikk jeg over til googling. Inspirasjonssanking via google og pinterest funker bedre for meg. Men resultatet er at jeg er sykt forvirret… Hvor dyp bør garderoben være? Hvor mange hyller og hvor stor plass til å henge opp klær? Trenger jeg skohyller? Egen skuffe til smykker? Esker inni eller oppå skapene? Djeeeeezus! Så mange valg å ta…. Får ta meg en tur til Ikea en kveld tror jeg…..
 2. Rydde jobb-mailboksen. Arrrhhh! Det er så sykt kjedelig arbeid! På jobb blir det møter og effektuering av aktiviteter, m.a.o. vokser inholdet i både inn- og utboks. For meg funker det best å sitte hjemme når jeg skal rydde i mailsystemet mitt – da blir det mye sletting kan du si ;-) Jeg bare SKAL forlate mail til fordel for Lync og felles arbeidsflater på intranett. That’s a deal – vel og merke med meg selv ;-)
 3. Komme i gang med å lese pensum…. Yaiks! *Litt angst* Har ikke begynt enda…. :-o Jeg bare MÅ KOMME I GANG! Jeg tenker at når denne oppussingen er over skal både loftsstue og kontor i øverste etg. tas i bruk. Det skal resultere i at minsten oppholder seg mer i loftsstuen -> mer ro i “min” stue + et hyggelig kontor jeg skal fristes til å bruke ;-)
 4. Trene….. Akkurat nå det mest sørgelige kapittelet i mitt liv – by far! Jeg bare må komme i gang med dette også, men tenker at det kanskje blir enklere det også når rutiner blir mer etablert på hjemmefronten? Eller er det litt sånn who am I kidding…? Og så er det typisk meg, sånn “hm, nå er det snart desember, kan jeg like godt begynne i januar?” Jeg har sluttet å spise snop da – okey for 3 dager siden ;-) Men det er jo en begynnelse! Frisk luft…. Ehhhhh, hm – tja, det begynner kanskje å bli litt lenge siden nå….?
 5. Blogge. Skviser det inn sånn dann og vann. Det tar tid – har sagt det noen ganger, men så er det gøy når jeg tar meg tid – som nå. Akkurat nå føles det faktisk litt nyttig også ;-) Dette ligner jo en god samtale med meg selv :-)
 6. Kvalitetstid med jentene mine KAN ALDRI UNDERVURDERES! I dag gikk bloggingen kjapt – så nå er det tid for sofa-kos – herlig! Og på torsdag skal jeg med de to yngste på konsert med Bjørn Eidsvåg og SSO (Stavanger Symfoniorkester) – gledings! :-)

I dag diskuterte jeg engasjement og entusiasme med en god kollega. Hva skaper engasjement og entusiasme? Vi var skjønt enige om at det må skapes i samspill med andre. Du kan liksom ikke bare sette deg ned og hente fram entusiasme, du kan selvsagt prøve, men den virkelige entusiasmen kommer i samspill med andre – for vår del i alle fall. Engasjement og entusiasme er jo nært beslektet med inspirasjon – jeg blir virkelig inspirert av å være sammen med mennesker jeg trives godt med. Jeg er så vanvittig heldig som har så mange inspirerende mennesker rundt meg, både på jobb og privat. Jeg kjenner meg utrolig heldig som blir engasjert i det jeg jobber med og ikke minst gjennom de jeg jobber sammen med. Må og skal bli flinkere til å minne meg selv på dette – være mer takknemlig.

I helgen var jeg sammen med seks fantastisk flotte damer. Vi er sånn ca. samme alder, sånn ca. i samme livssituasjon og så tror jeg vi møter hverandre med en viss respekt. Gjensidig respekt resulterer i gode diskusjoner med stor takhøyde og sterkt engasjement. Herlig! Vi var jo ikke akkurat lite entusiastiske på shopping-tur i Haugesund heller – hehe, dèt var engasjement på høyt nivå! ;-)

Og litt utbytte ble det jo – Crush Concept svikter aldri rett og slett :-) Bl.a. ny parfyme, stor flaske denne gang….

Zarkoperfume

Anyways, ha en flott kveld!

Peace & love

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.