Ååååå, så herlig!

Nå går vi snart inn i min absolutte favoritt-tid på året – adventstiden! Jeg blir bare verre og verre med årene, jeg bare E L S K E R  førjulstiden! Ventingen, planleggingen, lysene, julemusikken, presang-innkjøp, den eneste tiden på året jeg faktisk vurderer å bake kaker uten at noen sier jeg må – og kanskje flere sorter til og med – selv om ingen av oss spiser kakene etterpå ;-)

I år som i fjor skal vi ha oss en familie-førjulstur til London, og denne gangen tror jeg at jeg har lyst å være ferdig med pakke-innkjøp før jeg drar, det ble litt stress i fjor…. Det høres liksom så gøy ut å handle julepresanger i London, men det blir jo bare stress ;-) Jeg tror vi må bruke den dyrebare tiden bare til kos. Bare nyte den julepyntede byen, de koselige gatene i søsteren min sitt nabolag, kanskje se en musical, konsert eller show – rett og slett bare kjøre ren slaraffen og livsnytelse med nesten hele familien. Eldstemann mangler, men sånn er det altså – må bare innse på hun har egne planer og prioriteringer, litt vemodig er det jo :-o

CarnabyMaryVanna

Med en 16-åring og en 10-åring i London kommer vi nok ikke utenom Oxford-street-området, det er stress…. Men så er det også alltid like spennende å se hva de har gjort i Carnaby Street, og så tror jeg at førjulstiden sikkert er helt vidunderlig på Mary Vanna – en lunsj-restaurant-favoritt i Knightsbridge, anbefales på det varmeste. Gode London-tips mottas forresten med takk :-)

Jeg har vært på BI igjen!

Utrolig gøy å være i gang med årets studier! Som allerede nevnt på denne bloggen gru-gleder jeg meg til dette året. Jeg gleder meg til å lære faget Consulting – konsultering. Jeg gleder meg til å lese Platon/Sokrates, Kierkegaard, Dante, Faust og Shakespeare – for å nevne noen. Til å bli bedre kjent med nye med-studenter. Til den siste modulen som foregår i Venezia, forresten gleder jeg meg til alle modulene. Forelesningene er bare amazing! Jeg kan aldri tro jeg noen gang vil få nok av Steinar Bjartveit og Kjetil Eikeseth…. Forelesningen Steinar hadde om Kierkegaard og hans store kjærlighet…. Jeg vet ikke hvordan jeg skal få formidlet det til dere… Da den var over hadde jeg samme følelsen som når jeg har vært på kino, grått helt gjennomgripende og lysene blir skrudd på – hallo?! For tidlig å være back to reality! ;-)

Ellers går nu dagan…. Siden sist har vi hatt klubb-venninner-med-menn-fest hjemme, begynt oppussing av bad/soverom (yeah!), vært på jobbtur til Kristiansand, Arendal og i dag Bergen. Åh, som jeg savner Bergen! Spesielt de gangene jeg kommer og været er som i dag – blå himmel, sol og vakre, nydelige Solheimsviken – B E A U T I F U L. Og så kommer jeg alltid til å like Bergensere ;-)

Det blir ikke så mye tid til blogging dessverre. Jeg sier dessverre fordi jeg faktisk liker det! Det blir en form for terapi å skrive seg ut av ettertanker :-) Men utrolig hyggelig når jeg blir påminnet! I går fikk jeg oppfordring fra skjønn kollega om å blogge oftere – takk S.! Jeg blir så smigret :-))

Anyway – nå er studiene i gang og spesielt da kjennes det godt å blogge, faktisk. En fin måte å ta en prat med seg selv ;-)

Ønsker dere mucho peace & love og en nydelig helg! (Jeg skal på jentetur til Tittelsnes i helgen. Selv om jeg syns jeg ser min uke-pendlende kjære altfor lite, er det herlig med jente-tid også :-)

 

Tudelu ;-)

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.