Ukens øyeblikk

ValentineJeg har aldri vært den store tilhengeren av de amerikanske “dagene” som Halloween, Valentines m.fl., men det er likevel noe nusselig med Valentines ;-) Akkurat som med morsdagen kan det kanskje være greit å ha en dag med ekstra fokus på – i dette tilfellet, kjærligheten? Sånn livene våre haster av gårde er det mulig vi blir mer og mer avhengige av å bli minnet på hva livet egentlig handler om – det er jo ikke egentlig jobb, henting/bringing, handle inn, vaske klær – et konstant løp etter klokka…. Nei, det er heller relasjoner, kjærlighet, godhet, deling, venner og mye annet som gir de fleste av oss de gode og nødvendige dosene med positiv energi :-) Kanskje mindfulness og slow living for meg blir synonymt med å ta meg tid til å oppsummere dager og uker, reflektere litt rundt alle gjøremålene – så finner jeg kanskje at alt det som kan føles som stress, egentlig er ganske okey det også :-)

Jeg har fartet litt rundt denne uken også. Jeg liker når jeg kan komme meg ut fra kontoret, men i akkurat passe doser til at kontor-arbeidet ikke tårner seg for mye opp.

OpenCoffeeErfjordgt      OpenCoffeeFuelBerta     NySkjermDNBArena

Tirsdag var jeg på Open Coffee i Erfjordgt. 8. En møteplass/nettverk for de med interesse for innovasjon, startup-miljø og gründerskap. Her treffes mange spennende og kreative folk! Jeg har sagt det før – det er dødsgøy å jobbe med Oppstartsmiljøer! Bildet i midten er en av favoritt-gründerne mine for tiden – mens hun pitcher idéen bak produktet sitt Fuel Box. (Jeg handlet faktisk hos henne, lederboksen til ledergruppen min og parboksen til meg og mannen min ;-)

Senere i uken var jeg innom arenaen og sjekket ut den nye skjermen vi har fått (bildet til høyre). Hehe, jeg skjønner dette er litt nerdete og for spesielt interesserte, men det er gøy å få jobbe med for eksempel store og levende skjermer! Veldig, veldig gøy! Det gir oss mange muligheter til å engasjere alle dere vi ønsker oss inn som publikummere ;-)

Fredag hadde jeg medarbeidersamtale med sjefen min. Ok – jeg har ikke jobbet så mye i små organisasjoner, men jeg tror likevel at en av fordelene med å jobbe i en stor organisasjon er mange gode systemer. Bl.a. syns jeg det systemet vi har knyttet til lønns- og medarbeidersamtaler er skikkelig bra! Når du i tillegg har en ganske bra sjef, så funker ting altså. Vi gikk gjennom 2014, diskuterte planer og synspunkt rundt 2015 og når han spør meg “Når er det du har det som best?”, “Hva er det som gir deg kick – hva gir deg energi? Lag deg strekk-mål og tenk gjennom hvordan du har lyst å utvikle deg framover!” Ah, ja da er jeg fornøyd altså! Så – ja, det er gøy på jobb, men det er inkludert utfordringene – de må nesten være der de også, ellers blir det jo kjedelig ;-)

Sjefen min og jeg rundet av fredagen med et besøk på Innovation Dock – godt sted for å hente inn energi!

MøteromID           DontHateInnovate

Kult møterom? Jeg ønsker meg et sånt! ;-) Og så måtte jeg bare ta bilde av noen post-it’s jeg kom over på en av arbeidsplassene ;-) (Vona er forresten et skikkelig spennende selskap, sjekk det gjerne nærmere ut på http://www.vona.no).

Det er gøy med mennesker som har store tanker og ikke lar seg begrense av for eksempel at vi bor i lille Norge eller lille Stavanger. Hvorfor skulle vi ikke kunne realisere store drømmer her? Vi som bor i verdens rikeste land :-)

Klart det hjelper med pengene til Victoria Beckham når hun starter sitt eget klesmerke, men jeg tipper hun har måttet bevise ekstra mye også. Ikke akkurat gitt at folk tar deg seriøst når du skal bygge en sterk og seriøs merkevare, etter at du er ganske godt etablert som litt bimbo, posh spice og kona til Beckham…. Klærne hennes er ikke verken for min lommebok eller helt min stil – men, akkurat dette antrekket kunne jeg faktisk godt tenkt meg:

VB2015                WhiteCompany

Bildet til høyre er fra the White Company. Gründeren, Chrissie Rucker, en dyktig dame som har hatt 200% tro på egen idè og egne ferdigheter. Hun mener akkurat dét er helt avgjørende for å lykkes som gründer. Du må ha så sterk tro at du våger å gutse og tåler å gå på mange smeller. I tillegg skal du ha også ha så sterk tro at du lykkes i å overbevise en mengde skeptikere….

Jaja – det blir ikke verken VB eller White Company på meg med det første siden jeg nå er godt i gang med min første kjøpefrie måned ;-)

Nå skal jeg kaste meg over bolle-baking, fikk akkurat beskjed fra min mellomste datter at det er de som har stått for bolle-bakingen i det siste, isje bare bra – da er det nok min tur ja ;-)

Ha en fortsatt fin fastelavenssøndag og etter hvert en riktig god uke!

Peace & love!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.