Fredag, vår i luften og lesedag! *bliss*

Dagen ble liksom just one of those days! En av de dagene veldig mye stemmer kan du si :-) Skulle hatt lesedag hele dagen, men jobbet hjemme fram til lunsj ca. Fant ut jeg måtte ha meg en trimtur – ut å gå i mye bakker, i det været i nesten en time – det gjør bare underverker for det meste! Skulle lest akkurat nå, men tar det etterpå ;-) Skal uansett lese og jobbe med oppgave H E L E helgen, ja bortsett fra i kveld ;-) I kveld skal vi til middag med kjære venner i det kuleste huset ever!

Jeg har en venninne som har en stil-sans som er noe utenom det vanlige. Hun har virkelig øye for detaljer som tilsammen skaper en helhet de fleste interiør-magasiner hadde siklet etter å få vise fram. Men ikke får jeg lov til å tipse magasinene, og ikke er hun på sosiale medier – det burde hun, hun er en stor inspirasjonskilde og burde delt idèene sine med flest mulig! Så jeg er heldig som skal dit i kveld, suge til meg av inspirasjon i det vakre huset – og aller mest gleder jeg meg til å sitte samlet rundt et bord i hele kveld, med nære og kjære venner :-)

Så har det vært nok en ekstremt hektisk arbeidsuke med altfor mye møter etter min smak, men nå merker jeg at jeg begynner å få taket på effektive møter. Aldri så galt at det ikke er godt for noe ;-) Jeg har både funnet ut og erfart at jo kortere møter, jo mer effektivitet. Noen viktige brikker har falt på plass i løpet av uken – det er alltid herlig, men akkurat denne uken har jeg fått bekreftet at to av mine flotteste kvinne-kolleger i Oslo kommer til Stavanger i ulike sammenhenger – gledings! Kan ikke si så mye om det nå, men det skal bli så bra! :-) I tillegg har jeg hatt møter om noen muligheter vi jobber med til høsten, det er så rett og slett gøy når vi kan jobbe med å skape sammenheng og mening i alt vi gjør. I går kjørte vi Social Business igjen i egne lokaler på morgenen og på ettermiddagen hadde vi After Work med både faglig og sosialt innhold – ja, jeg har en fantastisk kjekk jobb, selv om det føles som den skal ta livet av meg av og til…. ;-)

En fordel med hjemmekontor/lesedag er at jeg kan ha en litt roligere morgen enn jeg har til vanlig. Jeg jobber for tiden med å venne meg til å leve med krøllene mine, og ikke strekke de bort…. Når jeg har brukt strekketang i – tja, snakker vi kanskje om 6-7 år? Da er det vanskelig å venne seg av. Syns jeg ser helt idiotisk, bustete og useriøs ut med krøllete år, men det er så mange fordeler å slippe strekkingen at jeg bare må forsøke å bli vant med sakens natur….

Oppgaven har blitt en del av livet igjen. Jeg har erkjent at hver eneste helg denne våren må dedikeres til lesing og oppgavearbeid, så også fridager som påske, pinse osv. Vi har satt opp en god framdriftsplan tror jeg, men det blir tøfft – vi snakker mye arbeid! Det hjelper dog mye å være engasjert i problemstillingen. Vi har laget oss en hypotese vi skal drøfte, og jeg kjenner at jeg er nysgjerrig på å undersøke, lese, grave og finne ut mer som kan underbygge teori og eksisterende kunnskap.

De siste dagene har nesten vært magisk vakre her i Stavanger, værmessig i alle fall ;-) Jeg har hele livet gått rundt og trodd jeg var et utpreget sommer-menneske, men det er virkelig våren som gjør noe med meg, uten tvil. Jeg blir så lykkelig når våren kommer! Når jeg var ute og kjørte i formiddag var det 8,5 grader ute. 8,5 grader celsius! Det er bare så herlig! Første jeg tenkte var at jeg hadde lyst å gå i pumps i kveld :-) Jada, typisk…. Er du sko-gal, så er du sko-gal…. Sko ligger ofte fremst i min panne ;-) Men når jeg har levd i skoletter og støvletter siden i fjor – september kanskje? Da føles det helt a m a z i n g når du kan ta på deg “vanlige” sko igjen. Så – da måtte jeg ha meg en inspirasjonstur på nett, hehe – jakte på inspirasjon, jeg gjør mye det, I like ;-) Her er noe av det jeg ble inspirert av under jakten min i dag:

20150313 bildesamling

Ønsker dere alle en fantastisk helg! Tudelu – nå skal jeg treffe venner <3

Peace & love!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.