Hverdagsstoff

Livets topp 10….

  1. Familien selvsagt, ingen over – ingen ved siden, den må bare komme på første plass!
  2. Venner
  3. God helse
  4. Frihet
  5. Å ha mulighet til å nyte så mye – reiser, kultur, musikk, bøker, mat, vin – listen er endeløs…
  6. Å ha en jobb og kolleger jeg virkelig trives med
  7. Ny kunnskap, videre utvikling
  8. Å ha en ganske grei økonomi
  9. Å nærme seg 50 (fortsatt leeeeeenge til) og kjenne seg ganske trygg i livet ;-)
  10. Å føle seg nyttig og som en del av et stort fellesskap

Mandag kom vi hjem fra en fantastisk tur til Italia – Toscana og Liguria denne gang. Herlighet for et land! Det er jo så mye kultur, historie, mat, vin, fint vær og jeg vet ikke hva – som må nytes! Og best av alt er å reise med gode venner :-) Fire familier på tur, denne gang uten de 4 eldste – de var savnet, men jobb, studier, militær tjeneste, kjærester og venner trekker unge voksne videre med sine liv for å skape sin egen historie. De 4 yngste var selvsagt med – 10, 13, 15 og 16 år – et sikkert tegn på vellykket ferie er når de ikke vil hjem ;-)

Venninner….. Åh, så herlig! I say no more….. Hva hadde livet vært uten venninner? Ikke ingenting kanskje, men djeeezus så mye fattigere!

VenninnerDet er bare så utrolig herlig å være sammen! Jeg hadde planer om mange turer til Lucca (ca. 15 min. unna huset vi leide), i allefall èn tur til Firenze, trim-turer og sikkert mer – som jeg har glemt nå ;-) Hva gjorde vi? – Vi slappet av, pratet, lo, sang og nøt å være sammen. Vi treffes ikke ofte i travle hverdager med de på Stord og meg i Stavanger, det falt derfor ganske naturlig å flate litt ut ved bassengkanten. Nyte toscanske omgivelser, fantastisk klima, iskald prosecco og oppdatere hverandre om livene våre – that’s life rett og slett! Det ble mye «åh, himmel og hav – så godt vi har det nå!», «gud, så godt dette er», «jeezus, dette er herlig» osv. – jenter ass’! ;-) Utrolig herlig med en uke uten sminke, strekkehjern, styling og dressjakke – ikke at jeg er så hyppig på dressjakker egentlig, men det er virkelig herlig med slaraffen-liv etter en travel vår og foran nok et travelt år. Vi må være så til stede i øyeblikkene at de går inn i historien sånn at de kan hentes fram når dagene blir gråere – jeg har fått meg et stort lager etter denne ferien ;-)

Shapshots

Men vi fikk mye med oss. Fantastiske Lucca (vakker!), utallige gode mat-opplevelser (inkl. restaurant i nabolaget med Michelin-stjerne og vin-smaking ;-) Strandliv i Torre del Lago Puccini, den vakreste senegalesiske babyen (åh, så skjønn!), det skjønneste hotellet med fantastisk service i Levanto, utrolige Cinque Terre og så rakk vi akkurat å stoppe i Pisa for å ta bilder av det skjeve tårnet før det bar hjemover. Men de beste opplevelsene er de jeg gjør sammen med familie og venner – de beste matopplevelsene er når vi lager den i det beste selskap og kan sitte rundt et bord – store og små – i timesvis og bare nyte.

Tusen takk fantastiske, uvurderlige og vidunderlige venninner med familier – jeg gleder meg til neste tur!

Hender

Peace & love ;-)

 

Da er denne blåst liv i igjen! Litt av og på de siste par årene, men intensjonen har vært god. Startet blogging som et prosjekt for å lære "faget", men fant "peace" i skrivestilen. Det blir litt som en åpen dagbok.... Tusen takk til de av dere som har fulgt meg så langt, og tusen takk til alle som vurderer å bli med videre ;-) Peace & love!

0 comments on “Livets topp 10….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Resonate

Digital markedsføring og sosiale medier

Blogg

- peace & love -

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

- peace & love -

digitalhverdag.media

Digitalisering, Entreprenørskap og Medier

ChrisHovde.com

I WILL MAKE PEOPLE & ROBOTS FIGHT TOGETHER FOR A BETTER SOCIETY

Innovasjonsbloggen

Om innovasjonspolitikk og verdiskaping

PRprat

Kommunikasjonsforeningens blogg om PR og kommunikasjon

tinteguri

- peace & love -

Sosialkommunikasjon.no

- peace & love -

%d bloggere like this: