Uncategorized

Livets topp 10….

  1. Familien selvsagt, ingen over – ingen ved siden, den må bare komme på første plass!
  2. Venner
  3. God helse
  4. Frihet
  5. Å ha mulighet til å nyte så mye – reiser, kultur, musikk, bøker, mat, vin – listen er endeløs…
  6. Å ha en jobb og kolleger jeg virkelig trives med
  7. Ny kunnskap, videre utvikling
  8. Å ha en ganske grei økonomi
  9. Å nærme seg 50 (fortsatt leeeeeenge til) og kjenne seg ganske trygg i livet ;-)
  10. Å føle seg nyttig og som en del av et stort fellesskap

Mandag kom vi hjem fra en fantastisk tur til Italia – Toscana og Liguria denne gang. Herlighet for et land! Det er jo så mye kultur, historie, mat, vin, fint vær og jeg vet ikke hva – som må nytes! Og best av alt er å reise med gode venner :-) Fire familier på tur, denne gang uten de 4 eldste – de var savnet, men jobb, studier, militær tjeneste, kjærester og venner trekker unge voksne videre med sine liv for å skape sin egen historie. De 4 yngste var selvsagt med – 10, 13, 15 og 16 år – et sikkert tegn på vellykket ferie er når de ikke vil hjem ;-)

Venninner….. Åh, så herlig! I say no more….. Hva hadde livet vært uten venninner? Ikke ingenting kanskje, men djeeezus så mye fattigere!

VenninnerDet er bare så utrolig herlig å være sammen! Jeg hadde planer om mange turer til Lucca (ca. 15 min. unna huset vi leide), i allefall èn tur til Firenze, trim-turer og sikkert mer – som jeg har glemt nå ;-) Hva gjorde vi? – Vi slappet av, pratet, lo, sang og nøt å være sammen. Vi treffes ikke ofte i travle hverdager med de på Stord og meg i Stavanger, det falt derfor ganske naturlig å flate litt ut ved bassengkanten. Nyte toscanske omgivelser, fantastisk klima, iskald prosecco og oppdatere hverandre om livene våre – that’s life rett og slett! Det ble mye “åh, himmel og hav – så godt vi har det nå!”, “gud, så godt dette er”, “jeezus, dette er herlig” osv. – jenter ass’! ;-) Utrolig herlig med en uke uten sminke, strekkehjern, styling og dressjakke – ikke at jeg er så hyppig på dressjakker egentlig, men det er virkelig herlig med slaraffen-liv etter en travel vår og foran nok et travelt år. Vi må være så til stede i øyeblikkene at de går inn i historien sånn at de kan hentes fram når dagene blir gråere – jeg har fått meg et stort lager etter denne ferien ;-)

Shapshots

Men vi fikk mye med oss. Fantastiske Lucca (vakker!), utallige gode mat-opplevelser (inkl. restaurant i nabolaget med Michelin-stjerne og vin-smaking ;-) Strandliv i Torre del Lago Puccini, den vakreste senegalesiske babyen (åh, så skjønn!), det skjønneste hotellet med fantastisk service i Levanto, utrolige Cinque Terre og så rakk vi akkurat å stoppe i Pisa for å ta bilder av det skjeve tårnet før det bar hjemover. Men de beste opplevelsene er de jeg gjør sammen med familie og venner – de beste matopplevelsene er når vi lager den i det beste selskap og kan sitte rundt et bord – store og små – i timesvis og bare nyte.

Tusen takk fantastiske, uvurderlige og vidunderlige venninner med familier – jeg gleder meg til neste tur!

Hender

Peace & love ;-)

 

0 comments on “Livets topp 10….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

%d bloggers like this: