#denfølelsen #energi #meningsfylt #shopping

First things first og #denfølelsen. Tirsdag. Full fart, ut fra det møtet! Som ambassadør for den fine kampanjen! Løper, litt på møteovertid, ut i bilen, bøyer meg fram for å starte bilen, kjapt blikk på innvendig speil – what?! Nei! Se en gang til….. SNÅTT I NESA! Uææææææææææh! Mitt verste mareritt! Oh, My God! Er det mulig??! Kritt hvite kanter øverst i begge neseborene…. Jaja, faktisk ikkeno’ å gjøre ved det – gjort er gjort – og kanskje blir jeg husket en (liten?) stund av noen (få?), for hun med snått i nesa. Jaja, godt det skjer den uka! Den uka det har gått slag i salg med vanvittig gøye opplevelser. #denfølelsen ;-)

Uken startet med jobbsamling i Bergen på mandag. Den samlingen! Når Rune Bjerke inviterer til samling, da blir det bra! Det beste er at det er ikke fordi det er kostbare samlinger, det er fordi innholdet er godt og programmet er satt opp for å gi mening, og begeistre, engasjere, gi næring. Når Rune og de andre lederne virkelig byr på seg selv så smitter det over på oss andre. Når kolleger fra hele bredden i banken byr på seg selv og leverer de innholdsrike, interessante, underholdende, autentiske og profesjonelle presentasjonene! Jeg blir så utrolig imponert – og inspirert! #energi

Tirsdag jobbet jeg hjemme. Da sitter jeg helt i fred, uten forstyrrelser og helt konsentrert. Når haugen med arbeid har tårnet seg opp er det godt å gå inn i den boblen, helt uforstyrret, ikke bli revet ut, bare være i boblen. Arbeidsboblen. Kun avbrutt av første møtet med oss som har fått lov å bli ambassadører for årets Jobbskaper kampanje. En fantastisk fin kampanje, en utrolig fin gruppe ambassadører og så meg – med snått i nesa…. Jaja, det er også livet…. Men, seriøst – Jobbskaper er noe av det mest meningsfylte jeg kan tenke meg å jobbe med. Jeg kommer til å blogge, snakke, twitre, facebooke og instagramme mer om det. Etter hvert. Ikke mer akkurat nå. #meningsfylt

Onsdag var det ut på tur. Til Kristiansand og til møte med ung, flott, dyktig og inspirerende kollega på sørlandet. De er så flinke der. Og vi har et utrolig bra utgangspunkt for å gjøre den jobben vi skal gjøre for tiden. Heie på gründerne. Inspirere til at flere etablerer egen bedrift. Jobbe for at de bedriftene som etablerer seg, stein for stein skal bygge seg opp til å bli solide og levedyktige bedrifter. #meningsfylt

Etter Kristiansand fikk jeg svingt innom en superrask tur til Coventure i Grimstad. De jobber med “fra idè til vekstbedrift”. Det samme som oss. Gøy å hilse på og snakke sammen med de som deler felles interesse med oss. Dessuten har de prima beliggenhet, nesten på campus av UiA, de unge som skal drive landet etter oss ;-) #energi

Siste møtet den dagen var i Arendal. Styremøte for TEDxArendal. Vi fikk innsyn i opplevelsen hun hadde hatt hun som hadde vært på TED i Vancouver. The real thing….. I N S P I R A S J O N! Tenk der sitter vi rundt samme bord, vår tøffeste konkurrent på Sørlandet og oss, blant andre. Rett og slett fordi vi evner akkurat i den forbindelse å løfte blikket, se at dette handler om verdiskaping på Sørlandet, og når alt kommer til alt ønsker vi akkurat det samme. Verdiskaping, flere bedrifter, vekst, innovasjon, trivsel og energi. Da kan vi ikke stenge hverandre ute, da får business være business et øyeblikk, og fokusere på det aller viktigste. #energi

I går var det Vestlandskonferansen på Clarion Energy i Stavanger. Helseministeren holdt det innlegget! Om framtidsmuligheter, smarte løsninger, ny teknologi som, brukt riktig, vil frigi mer tid til omsorg og mellommenneskelig kontakt. Samferdselsministeren skulle hatt mer tid, men fikk fram fokus på ferjefri E39, nye løsninger som tar oss fra Bergen til Stavanger på under en time, og som utbygd godt og riktig vil frigi tid til mer effektiv transport som igjen frigir mer tid til fri, kos og sosial omgang med utenon-jobb-relasjoner. Joda, kan godt være det høres naivt ut, jeg blir tidvis beskyldt for å være naiv – men, det gjør meg MYE lykkeligere å sluke sånt rått, ha troen og optimismen i lange tider – så tar jeg heller skuffelsens øyeblikk, hvis politikere eller andre ikke innfrir, når den kommer – og vandrer videre ;-) #energi

I dag startet dagen med møte med kanskje Stavangers kuleste, mest kreative og dyktigste gründer! Kaffelatte og mye inspirasjon i en time gir beste start på dagen. Rett i møte etterpå med kolleger fra Bergen og Oslo. Endelig skal vi virkelig jobbe sammen, på tvers av geografi. På høy tid, men du verden som jeg gleder meg, for jeg er så hellig overbevist om at hvis vi setter oss sammen, deler erfaring og kunnskap kommer vi til å lykkes med det vi jobber med. Og det er jo det gøyeste av absolutt alt – når vi lykkes! Prøve, feile, erfare, evaluere – på den måten blir vi bedre og bedre hele tiden. Håper vi får med oss Trondheim også ;-) #energi

Kupp Alarm!

I dag gikk jeg rett og slett litt bananas på LINDEX! De har fått så mye kult! Sjekk hva jeg kom hjem med:

Lindexønsker

Så er jeg jo så glad i kontrastfylte kombinasjoner, dyrt og billig, glitter og sneakers, vakkert og røfft, basic og luksus…. Her er det jeg har lekt meg med i kveld, men jeg tuller ikke – ta dere en tur innom Lindex! Her har jeg funnet vesker og sko fra http://www.netaporter.com – sykt dyrt, og langt over min lommebok, men det går jo an å finne noe lignende i skapet, eller noen billigere varianter i butikkene ;-)

LindexNetaporter

Well – anyway – ha en fantastisk god helg og påske!

Peace & Love

 

 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.