Fortsatt fighting battles….

Kanskje ikke battles, men battle…. Nå går det helst i å lete etter ledig tid i døgnet…. Jeg skjønner ikke når endringen skjedde – når gikk jeg fra å ha et normalt liv til et liv i altfor høyt tempo? Høyt tempo på tredemølla hadde vært noe, men der er jeg redd det ikke er noe tempo å snakke om…. :-o

Jeg har vel nevt det før tror jeg, men jeg holder fortsatt på å forberede huset til oppussing, det er faktisk litt av en jobb! Vi har ALTFOR MANGE TING! Vi laget en loftsstue for kanskje 8-10 år siden, den har aldri blitt tatt godt nok i bruk. Den skulle bli et sted ungene kunne boltre seg, men enten har de vært i MIN stue, ellers har de vært på rommene sine. Loftsstuen har derfor blitt en lagringsplass for kasserte leker, bøker, spill osv. Og jo eldre jentene har blitt, jo mer har det selvsagt samlet seg opp (ref. den store jobben…). Etter etpar helger, noen ettermiddager og kvelder kan jeg huke av at gamle leker, spill og bøker er enten kastet, lagt klar til Fretex eller til langtidslagring (ikke mye av det, men må jo ta vare på litt ;-) Og i hyllene oppe er det nå strøkent! Jeg lurer på om jeg kan være en buddhist langt der inne – jeg kjenner energien stiger i takt med at jeg kvitter meg med ting – det føles utrolig godt! Jeg er heldigvis blitt MYE flinkere til å stille meg mer kritisk til nye innkjøp ;-)

Neste økt blir å tømme vårt soverom og bad for så å flytte opp i loftsstuen noen uker under oppussing, men DU VERDEN som jeg GLEDER MEG til nytt bad og soverom! Jeg tror ikke noen av mine venninner hadde holdt ut i så mange år med så kjipt bad og soverom, helt sant faktisk – begge rommene er utrolig udelikate og utdaterte. Men jeg har fått viljen min gjennom med valg av fliser (type betong) og Unoform møbler, så da har vel “de kjipe årene” vært vel verdt det :-)

Jeg tok meg tid til å bestille familietur til London i går ettermiddag :-) Nok en ting å glede seg til! Jeg går glipp av Isak Elliot konsert i DNB Arena, men det er kanskje minstejenta det er “verst” for. Jeg syns det er skikkelig kjipt jeg også, kanskje ikke fordi det er Isak Elliot som glipper, men det er alltid gøy å se arenaen i konsert-drakt – jeg blir like thrilled hver gang. I slike sammenhenger føler jeg at jeg har verdens beste jobb! Jeg føler ikke alltid det altså, selv om det er utrolig gøy å jobbe med markedsføring og kommunikasjon i Norges største finanskonsern. Det er dager jeg drømmer om å sitte i en kasse i en dagligvare-butikk. Ikke at jeg tror det er slaraffen på noen måten, men det virker så godt noen ganger å bare kunne sitte bak kassen, smile til kunder, dra varer gjennom strekkode-leseren, ta i mot penger osv. Det er de dagene det virkelig koker. Det koker som regel hele tiden, men når det virkelig koker hender det at det er vanskelig å holde hodet kaldt, puste med magen og faktisk være imøtekommende og service-innstilt overfor kolleger og samarbeidspartnere ;-) Jepp, sånn er det – og det har ingenting med arbeidsgiveren min å gjøre, det er 100% mine egne svingninger, dagsform, stressterskel og pulskontroll som kan være på tur ;-)

Oppi alt som skjer nærmer det seg studiestart – å som jeg GLEDER MEG! :-) Jeg grugleder meg kanskje hvis jeg skal være helt ærlig. For selv om jeg gleder meg stort til å ta fatt på et nytt år med ny inspirasjon, kunnskap og nye relasjoner, så gruer jeg meg BIG TIME til oppgaven som skal skrives – og til eksamen :-o

Jeg fikk forresten vite i går at det ikke er trådløst nettverk på toget mellom Stavanger og Kristiansand :-( Det var en strek i regningen får jeg si. Jeg skal til Arendal og jobbe i morgen. Bestilte tog siden jeg tenkte jeg kunne bruke tiden til å jobbe, men det kan jeg da ikke. Jeg er stort sett avhengig av nettverk når jeg skal jobbe effektivt, men jeg tror jeg har så mye stoff som ligger på vent til å bli lest at det blir ikke problem å fylle de timene det tar med togtur både fram og tilbake. Jeg kan jo begynne på en av pensumbøkene mine også – det blir uansett nyttige timer helt i fred :-)

Her er noen snapshots fra de siste par ukene. Jeg ble introdusert til et utrolig kult sted i byen – House of Fingerfood! Anbefales på det varmeste, men husk å bestille bord! Ja, så har jeg vært hos frisøren, gikk fra blondine til gylden brunette ;-) Vi var med på å arrangere Stavanger Impact Week – håper det blir en årlig “festival”! Og så jobber jeg jevnt og trutt videre med min egen kommunikasjonsform og for å tilrettelegge for god kommunikasjon rundt meg, både hjemme og på jobb. Syns det siste (Instagram-)bildet var så bra at jeg rappet det ;-)

20141021

Well, anyway – must dash….. I kveld skal jeg først se Make it or brake it med alle jentene mine, så blir det kanskje tid til en episode med Gossip Girl med mellomste jenta. Jeg innser at tv-titting har blitt en form for rekreasjon og ikke minst kos og sosialisering med jentene mine. Veldig godt å bare sige ned i sofaen, senke skuldrene og ta inn “no-brainer-tv” når dagene ellers er så hektiske ;-)

Det var vel en wrap-up – ha en fantastisk kveld med peace & love!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.