Rydding, oppussing og høst….

Normalt er jeg faktisk veldig glad i å rydde – tro det eller ei. Det er en slags terapi i å kvitte seg med gammelt rot, få oversikt over innhold og eiendeler – men akkurat i disse dager er det flere prosjekt på gang hjemme:

 1. Nytt kjøleskap = omkalfatring på ting og tang… (Jeg kan imidlertid huke av – done! på denne etter helgen ;-)
 2. Hovedprosjektet: Oppussing av bad og soverom!
 3. Rydding av loftsetasje -> rett og slett litt av et prosjekt som MÅ gjøres før vi kan gå igang med hovedprosjektet for at vi skal ha et sted å sove/bo….

Det er uansett utrolig gøy å tenke på at jeg faktisk skal få et nyoppusset bad og soverom om få uker ;-) Og veldig gøy å jakte på inspirasjon – selv om det tar en del tid.

Badeinspo

“Nå er jeg inni en ganske hektisk periode, men det roer seg nok snart igjen….”

Niks – det gjør nok ikke det. Jeg har etter hvert innsett at min verden har gått inn i en travlere fase enn den har vært i tidligere. Jeg har det mer hektisk, ungene har det mer hektisk, venner er travle og fritid blir kanskje mer verdt enn all verdens gull og diamanter. Men så liker vi det litt også – eller? Jeg undrer ofte på hva alternativet er…. “Flytte på landet”? Hm, ofte kjenner jeg på lysten til å flytte “hjem til Stord”. Vi har en nydelig tomt ved sjøen som jeg håper vi kan bygge drømmehuset på en gang i framtiden, men akkurat nå tror jeg at jeg er akkurat der jeg liker å være. På farten…. Må kanskje innrømme både for meg selv og andre at jeg liker å være på farten. På vei til noe, til nye ting, utvikling, framdrift, endring – I like! Og når tempoet går for raskt er jeg så inderlig flink til å droppe både sosialisering, trening og annet, for bare å sige ned i sofaen med et blad eller en bok ;-)

De siste ukene har det imidlertid vært altfor lite tid i sofaen, jeg er ikke sikker på at jeg har sittet i den i det hele tatt – ja, bortsett fra når jeg har brettet klær…. Men det har vært gøy med nettverkstreff, næringslivskonferanse, åpning av Mess & Order og Clarion hotel Energy og kollega-fest på den gamle og nydelige kraftstasjonen på Jørpeland for å nevne noe. Hu-hei hvor det går! Dagene flyr og allerede onsdag drar vi på vintur til Spania. Den turen har jeg gledet meg til i flere år! Vi har snakket om den i åresvis, planlagt i litt under ett år – og nå er altså dagen her snart, AHHH- som jeg gleder meg! :-) Synd jeg går glipp av 50-årsfeiringen til en av mine vakreste og herligste venninner, men det var simpelthen ikke mulig å få med seg begge deler – sånn er det bare av og til.

Så er det blitt høst…. Jeg må si meg vanvittig fornøyd med sommer, sensommer og tidlig høst hittil, men det er godt når høsten virkelig setter inn også. Her er mitt høstlige moodboard ;-)

HøstMood

Jeg har virkelig lyst å komme inn i bloggingen igjen, så jeg satser på “I’ll be back soon!” ;-) Og til dess – ha en varm, rufsete, litt vindfull og koselig høst-uke!

– Peace & love

 

2 thoughts on “Rydding, oppussing og høst….

 1. Hei Kristine :)
  En dag kommer min datter Hanne S. hjem til meg å sier,
  “Mamma..tenk at moren til ei klasse venninne av meg skriver blogg…
  Det hadde vært kult om du også kunne begynt å blogge.
  Jeg har mange ganger tenkt på det..men ehhhhh…
  som mange andre….jeg utsetter det “litt” til ;)
  Veldig kjekt å følge deg :)
  Ha en fin dag og uke :)

  Mvh

  Marianne

  1. Hei Marianne, å så gøy! :-) Det er bare til å begynne å blogge! Jeg liker det veldig godt, men må vel innrømme det tar en del mer tid enn jeg hadde forutsett – det er dog verdt det, spør du meg ;-) En fin dag og uke til deg også! Kristine

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.