Det nærmer seg slutten…..

På Grete Roede-kurset altså ;-)  2 uker to go!

Ned 0,7 kg. denne uken også. Ikke akkurat storveis, men så har jeg vært på tur til Tallinn, med fristelser i kø – og flere av de klarte jeg faktisk å stå i mot, så egentlig ikke så verst resultat…. Minus 1 cm. i totale mål også, det er viktig å få med…. hahaha ;-)

Åkey – det betyr at jeg har gått ned 4,8 kg. totalt – det runder jeg rett og slett av til å si at jeg har gått ned 5 kg., og 29 cm. runder jeg av til 30 ;-) Jeg trodde jo dette skulle gå mye fortere. Etter de første par ukene tenkte jeg at dette er “piece of cake”, men det kan jeg ikke akkurat si. På den annen side har jeg ikke hatt de store forsakelsene syns jeg, så egentlig er det kanskje ganske bra?

Tallinn. For noen år siden var jeg på vinterferie i Zakopane (Polen), det er i grunn det eneste besøket jeg har hatt i Øst-Europa. Zakopane var ski, snø, fjell og spa-hotell. That just about wraps it up ;-) Vi storkoste oss, men det var en liten og koselig ski-landsby, som kanskje ikke ga dyp innsikt i Øst-Europa verken kulturmessig eller historisk. Nå skal ikke jeg skryte på meg dyp innsikt etter denne helgen heller, men jeg har nå lært litt ;-)

Byen var spennende arkitektonisk. Den har vært styrt av dansker, svensker, tyskere, russere…. Sikkert enda fler, og det har vært fram og tilbake. Byggverkene spenner fra gamle borger og tårn fra 1200-tallet til fantasifulle bygg i jugendstil fra tidlig på 1900-tallet, og for ikke å glemme de helt nye og moderne byggene som “plutselig” popper opp midt mellom alt det gamle. Sjarmerende og interessant med kontraster. De er tydeligvis gode på sjokolade og marsipan – jeg klarte å la vær å teste noen av delene (bortsett fra en veldig god moccachino søndag ettermiddag ;-)

Litt shopping ble det også, hehe – det er jo aldri noe problem. Han jeg er gift med påstår han aldri har vært på tur med meg uten at jeg har kjøpt meg sko….. Kan ikke sjønne at det stemmer, men jeg klarer ikke å ta han på det heller… :-o  Vel, jeg er to par sko “rikere” etter denne helgen. Det har gått mye i høye hæler de siste årene, men nå har jeg kjøpt meg to par flate sko som kan brukes på jobb – altså ikke verken converse eller joggesko ;-) (Hvis de svarte ser vèl sporty ut, så er det glitter på de altså, det er vel akseptabelt selv om jeg jobber i bank?)

sko1   sko2

Ok, ser jeg må skjerpe meg mht. bilde-kvaliteten på bloggen…. Jeg har faktisk lurt på om jeg skal investere i et nytt kamera…. Det er bare så lekkert, og så overfører det bilder av høy kvalitet – trådløst! Sukk…. sjekk så fint:

Leica C

Og når jeg først er i gang med ønskelisten min….

BO H6

Jeg forsøker å finne rasjonelle grunner til å investere i nye gadgets…. Ehhhh… jeg vet ikke – men disse øretelefonene gjør jo helt sikkert at jeg kan sitte midt i stua å lese, mens humla suser og ungene bråker ;-)

På med Grieg, Rachmaninov og Tsjajkovskij på lavt volum – og vips, resten av verden er borte!

Da har jeg forsvunnet inn i pensum-boblen. Jepp, jeg er ganske sikker på at det er en god investering! Jeg har snart holdt på med microsparing i 8 måneder og resultatet er 14.500 på “kose-konto” :-) Microsparing er den typen sparing du liksom ikke merker. Den kan settes opp på ulike måter, jeg har lagt inn at for hver gang jeg bruker Visa-kortet, går det automatisk 50 inn på sparekontoen. Det merkes ikke så godt faktisk, og veldig gøy å se når kontoen vokser ;-)

Nå har ungene akkurat kommet inn døren etter en langhelg på Stord. Det beste med å reise bort er ofte å komme hjem :-) Alt har sin tid, og akkurat nå skal jeg og minsten se på Kakekrigen – det er jo tross alt vinterferie, vannari (som de sier i Stavanger) at det blir litt sent ;-)

Peace & love…. <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.