Hahaha, da tester jeg video-blogging! ;-)

Det skal jeg ikke slå meg inn på tror jeg…. I allefall skal jeg skrive et manus først! Men det var gøy å teste – and here it goes…

 

I dag sto jeg opp kl. 5 for å få lest litt før jeg var på oppgave-veiledning. Det var faktisk utrolig effektivt. Helt stille hus, godt rigget i sofaen med en god kopp kaffe. Ikke er jeg trett enda heller – og nå er klokken snart 20:30, ikke verst! Tror jeg skal gjøre det oftere ;-)

Store deler av fjoråret sto jeg opp rundt 5:45 for å jogge på tredemølla vi har i kjelleren. Skikkelig flying start på dagen, og utrolig herlig å være ferdig med treningsøkten før du går på jobb ;-) Men, så er det sånn med meg -> gode rutiner må holdes fast ved og ikke endres… Ca. medio november var morgenene mørke, mann var i Nordsjøen (= litt mer å gjøre enn normalt), det nærmet seg adventstid osv. Plutselig var det slutt på den gode rutinen – og da var det gjort – så raskt, og så «lett»! Helt utrolig!? Jeg jobber i 3-4 måneder for å etablere gode rutiner, så tar det meg max. 2 morgener så er rutinen brutt :-(

Samme vektingen gjelder for kiloer på og av…. Det tar meg sikkert under 1 time å legge på meg ett kilo, og så tar det søren meg mer enn 1 uke å få det av! Og ikke nok med det – det kreves nitidig arbeid også!

Jaja, bare til å innse realitetene, «ta tyren ved horna» og gå til verks enten det skal etableres nye, gode rutiner eller kiloer skal bort. Denne uken har (nok en gang) vært dårlig på treningsfronten, arh! Så lei av å blogge om det, tror ikke jeg nevner mer om den saken akkurat nå ;-)

I morgen er det helg! Siden jeg ikke åpnet en eneste pensum-bok i Tallinn forrige helg, tror jeg denne helgen må dedikeres oppgave og pensum-litteratur, ja og så litt trening, men først skal jeg treffe to inderlig gode venninner på byen, gledings!

Ha en strålende helg alle!

 

Peace & love

5 tanker om “Hahaha, da tester jeg video-blogging! ;-)

  1. Kristine, dette var kjempegøy. Jeg synes du fremstår som ekte og fornøyelig. Videre mener jeg at du er så flink at du bør absolutt utforske og videreutvikle livet i videobloggsfæren (puh!)!
    God helg :-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s