Hahaha, da tester jeg video-blogging! ;-)

Det skal jeg ikke slå meg inn på tror jeg…. I allefall skal jeg skrive et manus først! Men det var gøy å teste – and here it goes…

 

I dag sto jeg opp kl. 5 for å få lest litt før jeg var på oppgave-veiledning. Det var faktisk utrolig effektivt. Helt stille hus, godt rigget i sofaen med en god kopp kaffe. Ikke er jeg trett enda heller – og nå er klokken snart 20:30, ikke verst! Tror jeg skal gjøre det oftere ;-)

Store deler av fjoråret sto jeg opp rundt 5:45 for å jogge på tredemølla vi har i kjelleren. Skikkelig flying start på dagen, og utrolig herlig å være ferdig med treningsøkten før du går på jobb ;-) Men, så er det sånn med meg -> gode rutiner må holdes fast ved og ikke endres… Ca. medio november var morgenene mørke, mann var i Nordsjøen (= litt mer å gjøre enn normalt), det nærmet seg adventstid osv. Plutselig var det slutt på den gode rutinen – og da var det gjort – så raskt, og så “lett”! Helt utrolig!? Jeg jobber i 3-4 måneder for å etablere gode rutiner, så tar det meg max. 2 morgener så er rutinen brutt :-(

Samme vektingen gjelder for kiloer på og av…. Det tar meg sikkert under 1 time å legge på meg ett kilo, og så tar det søren meg mer enn 1 uke å få det av! Og ikke nok med det – det kreves nitidig arbeid også!

Jaja, bare til å innse realitetene, “ta tyren ved horna” og gå til verks enten det skal etableres nye, gode rutiner eller kiloer skal bort. Denne uken har (nok en gang) vært dårlig på treningsfronten, arh! Så lei av å blogge om det, tror ikke jeg nevner mer om den saken akkurat nå ;-)

I morgen er det helg! Siden jeg ikke åpnet en eneste pensum-bok i Tallinn forrige helg, tror jeg denne helgen må dedikeres oppgave og pensum-litteratur, ja og så litt trening, men først skal jeg treffe to inderlig gode venninner på byen, gledings!

Ha en strålende helg alle!

 

Peace & love

5 thoughts on “Hahaha, da tester jeg video-blogging! ;-)

  1. Kristine, dette var kjempegøy. Jeg synes du fremstår som ekte og fornøyelig. Videre mener jeg at du er så flink at du bør absolutt utforske og videreutvikle livet i videobloggsfæren (puh!)!
    God helg :-)

    1. Å, takk du gode og vakre venn! Det var jo gøy da! Og så har en det jo aldri mer gøy enn en velger å ha det selv ;-))

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.