Magisk grense er nådd ;-)

Hehe, gøy det da – om det ikke går så innmari fort, så har jeg i allefall passert en grense jeg ikke har vært under på noen år…. Så da er vel ikke -0,7 denne uken så himla galt?! Det hører jo også med til min historie at mitt vekttap har kommet uten hjelp fra trening, selv om jeg endelig nå er godt i gang med den også :-) As of last week, så skal ikke skryte på meg den lange kontinuiteten….

Ukens tall: -0,7 kg./4,1 kg. totalt i minus og -2 cm. denne uken, altså -28 cm. totalt. Hm, greit nok, men syns det har gått tregt…. Kanskje som forventet når kiloene har fått så mange år å sette seg fast på? Emoji

Det er bare så sykt herlig når det merkes på klærne! Ikke at klærne på noen måte henger og slenger rundt meg, men de som var skikkelig tighte er i allefall hakket mer passelige nå ;-)

I dag meldte jeg meg også opp på godtlevert.no! De har fått en egen Roede-meny, det klinger godt i mine ører for tiden ;-) Jeg var tidlig ute med å teste konseptet å få råvarer til middager levert på døren for noen år siden. I begynnelsen var jeg veldig fornøyd, variert kost, en del økologiske varer og bare sunne, gode middagsretter. Etterhvert syns jeg porsjonene ble mindre og mindre, og rettene var tidkrevende å lage, så jeg sa opp abonnementet etter å ha testet det ut i ca. et halvt år. Jeg forsøkte igjen noen måneder tidligere i år, men fortsatt syns jeg det var tidkrevende, og i tillegg måtte jeg kjøpe en del råvarer selv, var derfor litt usikker på om det egentlig var en grei pris…. Men, denne jenta gir ikke opp! Nå tester jeg nytt merkenavn/leverandør, nytt konsept og ikke minst ny meny. At Ole Martin Alfsen komponerer oppskriftene har også en positiv klang i mine ører – han virker som en dyktig kokk. Jeg har jo blitt kjent med Grete Roede middager de siste 6 ukene og er godt fornøyd, satser derfor på at dette blir bra. Første levering kommer neste mandag og jeg bestilte 5-dagers menyen – det bør holde for hele uken hvis ungene får fredagstacoen sin ;-)

RoedeAlfsenRoedemat2Roedemat

Til uken reiser jeg til Tallinn. Gleder meg – har aldri vært i Øst-Europa tidligere. Fra Wikipedia har jeg lært at det er rundt 400.000 innbyggere i byen, at den ligger ca. 80 km. fra Helsingfors (!) og at den var kulturhovedstad i 2011. I tillegg har jeg lært at Skype er fra Tallinn, kult!

Byen ser veldig fin ut etter bildene å dømme:

Tallin2Tallinn1

Gleder meg til 3 hektiske dager, og forhåpentligvis mange nye inntrykk! Håper greteroede-kostholdet ikke blir for vanskelig å holde på turen…. Det som er mest stress er å huske på å spise ofte nok og å kunne stipulere riktige mengder når jeg er ute på vift….

Well – tudelu! “Snakkes” senere i uken, og så håper jeg dere får noen magiske dager med mucho peace & love sålenge ;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.