Ønskelisten min akkurat nå

Jeg gikk litt bananas på Narvesen forrige helg…. Jeg er jo så glad i å hente inspirasjon, og en av de store kildene er magasiner. Jeg elsker å bla – og noen ganger lese – i ulike magasiner. Når jeg i perioder ikke har jevnlig tid til meg selv med et blad i fanget, merkes det litt på humøret hver morgen når jeg skal kle meg. Arh, føler ikke jeg har noen ting. Alt jeg liker har jeg gått altfor mye i. Det jeg trodde jeg kom til å like alltid, har jeg gått lei, alt er blitt utdatert osv. osv. Og når jeg får jevnlig påfyll med magasin-inspirasjon skjer det motsatte – plutselig er det jeg trodde jeg var lei egentlig ganske kult, i ny kombinasjon, jeg kan føle jeg har så mange nye kombinasjoner jeg har lyst å teste at jeg må sette sammen antrekkene, legge de på senga og ta bilde, sånn at jeg ikke glemmer det igjen ;-)

På denne tiden av året (også? 🤓) får jeg som regel alltid lyst på noe nytt…. Både til garderobe og på interiørfronten.

Nå var det lenge siden jeg hadde hatt tid til å sette meg ned, og virkelig kose meg med et blad i fanget, så forrige helg handlet jeg meg blader for nesten 300 kr. 🙈 Så gøy! Og jeg har fått masse ny inspirasjon! Både til nye kombinasjoner av gamle klær, og til nyheter som skal inn på ønskelisten. Jeg har virkelig senket skuldrene mine de siste årene i forhold til shopping. Det skjer ganske sjelden at jeg ser noe jeg bare MÅ HA, tror ikke jeg husker sist… Derimot ser jeg ofte klær og ting jeg kunne tenkt meg ;-) Da tar jeg enten bilde med mobilen og legger i mappen «inspirasjon”, eller jeg noterer ned på listen jeg har laget meg i den nydelige «Boken om deg» som jeg kjøpte hos Siri Abrahamsen som driver Verdifabrikken :-)

Når jeg gjør det på denne måten får de ulike ønskene tid til å gro litt. Og etter hvert – eller når den dagen kommer at jeg faktisk kan kjøpe meg noe nytt, er det ikke sikkert det var akkurat det jeg ville ha likevel ;-) Hehe – å sånn går nu dagan!

Jeg liker å kose meg, se og bla. Blir rett og slett glad av å bli oppdatert, tenke vår, mindre klær og lettere sko! Ah, det er så herlig! Etter bladene kommer ofte nettet…. Jeg har noen designere jeg bare simpelthen elsker. Kunne kjøpt nesten alt – men har som regel ikke råd til noe. Men det gjør ingenting. Det holder å finne den buksa, den kjolen eller den stilen, ta bilde – og lete etter en variant som er billigere. Mye billigere. Og som regel finner jeg noe i riktig retning, og det i egen by også. Jeg har jo lyst å støtte butikkene i Stavanger, på Stord eller i Haugesund for eksempel!
Og her er bildene som inspirerte og havnet på ønskelisten min denne gang – ikke notert i boken eller lagret på mobilen, men eksponert på bloggen ;-)

Disse tre antrekkene kommer fra Isabel Marant. Syns hun har så kule klær, elsker den franske stilen generelt. Gullbukse og joggesko er kombinasjon etter min smak – liker kontraster og motsetninger! Hippiekjole og kjeledress = 70-tallet = love it! 😍

Elsker Malene Birger også! Passform og størrelser pleier å passe meg perfekt, det er noe med dansk design også. Skinnbukse med sleng og nok en kjeledress 👌🏼

See by Chloe er stort sett fantastisk vakkert og hinsides dyrt, men noe a-la dette tror jeg ikke skal være så vanskelig å finne – gjerne både Zara og H&M, eller kanskje Mango? Liker cutoff-effekten, og faktisk klippet jeg av 3 bukser i fjor – en jeans med sleng, en gul og en svart jeans. Alle tre blir bare kulere og kulere etter hvert som jeg vasker de 😄

Stella McCartney ❤️ Hun har så utrolig kule ting, og i tillegg er hun svært miljøvennlig/-bevisst, det liker vi jo!
(Alle bildene er hentet fra http://www.net-a-porter.com, en sikker inspirasjonskilde – så vet du det!)

Nei, nå skal jeg snart hente 12-åringen som har fått lov å være på venninne-besøk til 22 i kveld. Og selv om jeg skal jobbe i morgen, tenkte jeg kanskje jeg skulle se en film med mannen min etterpå. Det er vår og jeg trenger mindre søvn – herlig!

Ha en nydelig helg enten den er ekstra lang eller helt som vanlig! 😘 (Jepp, da hadde jeg funnet ut av emojis på bloggen også…. De som tekster med meg vet jeg er glad i emojis, skal prøve å ikke ta helt av…. 😉).

 

Peace & love

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.