Godt Nytt År!

Snart en måned siden forrige innlegg…. Men året er jo fortsatt forholdsvis nytt, så ikke for sent enda å ønske dere alle et Godt Nytt År tenker jeg ;-)

Ikke et nytt år uten nye planer, nye ambisjoner, noen kaller de nyttårsforsett. Jeg har ikke akkurat nyttårsforsett, men jeg har for mange baller i luften, litt for høyt tempo, litt for mye kaos…. Jeg må ha litt mer orden for å rekke alt jeg har lyst til. Ha tid nok til familien, venner, reiser, trening, utvikling, inspirasjon….. Ja, du skjønner hva jeg mener ;-)

I julen hadde jeg planer om å få laget og sendt ut julekort, rydde litt i mailboksen på jobb, blogge osv. Fikk ikke gjort NOE! Men fy søren så herlig! Jeg kjente bare at å komme til varmen, være sammen med mine 4 kjæreste 24/7, ikke måtte gjøre noe som helst – det var faktisk det beste av alt, så da ble det sånn. Mer eller mindre helt avkoblet, og veldig til stede i nuet. I varmen, stort sett på en eller annen strand på vestkysten av Florida ;-)

En sånn ferie resulterer i at jeg er tilbake i hverdagen med god balanse, fulladet energi og overskudd til å legge litt planer for det nye året. Hva skal dette året bringe med seg? Og hva skal jeg fylle det med?

  1. Jobb. Jeg vet jeg er heldig. Jeg har en variert jobb med mange spennende oppgaver, men jeg ønsker noen endringer. De skal tas tak i dette året – jeg kommer tilbake til det etter hvert ;-)
  2. Hjem. Vi har det så godt! Ingen tvil om det. Men det er noen prosjekter som må tas tak i. Bilder det må ryddes i. En lofts-etasje og en kjeller som skriker etter å bli ryddet. En hage som bør følges bedre opp. Og vi har mye vi bør kvitte oss med. Jeg kjenner jeg er litt inspirert av Marie Kondo……
  3. Blogg. Jeg er så glad i å blogge! Og jeg er så sykt takknemlig for at noen fortsatt orker å lese og følge med på det jeg skriver. Enda jeg er skikkelig av i lange tider. Jeg har lyst å skjerpe meg. Jeg lurer på om jeg skal strukturere meg litt bedre her også. Jeg er opptatt av inspirasjon og tenker å fokusere mest på disse temaene i 2016;
    1. Det som inspirerer meg profesjonelt – jobb, fag, egen-utvikling og kjønnsbalanse.
    2. Det som inspirerer livsstilmessig – hjemme, appearance (finnes det et godt norsk ord for appearance?), reise, trening.
  4. Sosialt. Tid til familie og venner! Jeg skal ha mye mer tid med utvidet familie og med vennene mine i år, det er bare helt sikkert! Den tiden jeg frigjør ved å strukturere meg bedre skal benyttes sosialt! ;-)
  5. Helse. Jada, snart 50…. (Til neste år altså! ;-) Men jeg er så glad i livet, og det er så mye jeg har lyst å gjøre før jeg tar kveld! Jeg må gjøre det jeg kan for å få et langt og rikt liv. Det innebærer å tenke litt mer gjennom hva jeg putter inn og jeg må gjøre større investeringer. (Trening!). Mer regelmessig og mer variert…. 25 min. på tredemøllen sporadiske morgener er bedre enn ingenting, men jeg savner pilates’en og yoga’en –  bare rydde plass til det igjen! Og turene med frisk luft om lørdager og søndager er også gull.

Ja. Så da er jeg i gang da! Med blogging og med 2016 ;-) Og siden dette ble en slags intro, kan jeg jo like godt starte året med litt mote-inspirasjon. Tenk jeg var over to uker i USA uten å shoppe! Naturlig forklaring er at været var altfor herlig til å lukke seg inne i en shopping mall, og så lurer jeg på om jeg må til en by som New York for å finne “min stil” – jeg har ikke helt den amerikanske stilen innser jeg…. Men det gjør jo ingen verdens ting siden jeg skal til New York om få uker! Juhuuuuuuu! Da skal jeg bo i Tribeca, ganske nært Chelsea- og SoHo, og i alle fall sjekke ut noen flaggskip og kule butikker. Det er jo lov å håpe på god timing med tanke på salg – kanskje finner jeg da noe hos Alexander Wang?

AlexanderWang

Eller Isabel Marant?

IsabelMarant

Og helt garantert finner jeg noe i en av konseptbutikkene til H&M! Gleder meg til både &Other Stories og Cos – de er bankers! ;-)

HMConsept

Okey – da “snakkes” vi snart! Og til dess – ha en herlig søndagskveld og en flott start på en ny uke!

Tudelu!

Peace & Love (always ;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.