Snart tid for Venezia, oppgave-frist og eksamen!

Jada, joda, jepsi-pepsi – så var Tårnfrid back in business ;-) Godt plassert på Ostehuset Øst, med Mac og plan for å skrive ut intervjuguide til dybdeintervjuer som skal gjennomføres i morgen og torsdag, til oppgaveundersøkelsen vår, ja….

God plan tenkte jeg, å stikke fra jobb ca. 15:15 for å rekke hjem, hente barn og få henne på håndball-trening til kl. 16:00. (Seriøst, er det noen som rekker å ha barna sine på trening til kl. 16:00 en vanlig arbeidsdag??!). Anyway, leverte barn, parkerte, inn på Ostehuset, bestille litt mat, finne et greit bord og klar for å jobbe. SÅ VIRKER IKKE NETTET! (Rett skal være rett, nettverkskoblingen på min Mac altså, nettet på Ostehuset funker som det skal). Jeg får ikke lastet inn e-post arbeidsdokument…. Neivel, der røyk den planen. Da får jeg jobbe litt på pc da, med jobb-jobb og ikke oppgave-jobb. Smart, tenker du – det tenkte jeg også, men FLATT BATTERI på pc’en! Åkey, kjøre hjem og jobbe da kanskje? Men, nei – det er DEN KØEN tilbake til hovedveien, det vil ta evigheter å komme seg hjem, mye død-tid med andre ord….

Åkey, ikke tid for jobb rett og slett – kanskje det er min indre happy hippie goddess som styrer litt: “blogg da vel! – det gjør deg godt, du får skuldrene ned, blogg av deg det stresset!” Yup, well said, det gjør jeg, så her sitter jeg altså – på Ostehuset Øst og blogger – etter gammelt ;-)

Kristine

Som kjent har man ikke mer moro enn man lager selv, så her sitter jeg og har det ikke mer moro enn jeg lager selv, med photobooth;-) Jeg tror det er lenge siden jeg postet bilder av meg, så hvorfor ikke bare ta ‘an helt ut, og poste sju stykker, så er den jobben gjort for en stund – hehe ;-)

Det vises ikke på bildet, men jeg er full av flass i ansiktet. Ingen som tør å spør meg hvorfor (jeg har ikke fått et eneste spørsmål), eller kanskje det ikke er så verst lenger, det var verst i helgen. Forfengeligheten lenge leve! Jeg har forsøkt et nytt serum som skal være så bra, norsk faktisk, kan ikke si noe om hvor bra det er, men det virker i alle fall på noe…. Kanskje blir det bra til jeg skal til Venezia ;-)

Snart tid for Venezia! Siste modul på årets studie er altså lagt til Venezia, du å du som jeg gleder meg! Hadde selvsagt vært helt himmelsk å være litt mer ferdig med oppgave og eksamensforberedelser når vi skal på en sånn tur, men i fjor ble hele “pensum-ringen sluttet” med den siste modulen i Roma, jeg satser på det i år også. Da kommer alle svarene – alle løse tråder og brikker som ikke har falt på plass vil etter Venezia bli til et komplett bilde…. Jeg satser på det, så får vi se ;-) Det skal uansett bli en stor opplevelse å dra til denne byen som har så mye historie å by på. Jeg har aldri vært der før og kjenner at jeg virkelig, virkelig gleder meg! Også med en av verdens desidert beste guider – Steinar Bjartveit sine forelesninger er legendariske!

1. juni skal oppgaven vår leveres. Jeg syns vi er godt i gang. Vi er sånn ca. på track ihht. planen vi satte oss, men akkurat nå tror jeg vi er inni den mest grusomme perioden. Det er så sykt mye som skal gjøres…. Jeg gru-gleder meg til de to neste dagene. Vi skal gjøre totalt 6 dybde-intervjuer, grave i retninger som er gitt og forsøke å se en sammenheng – alt skal henge sammen med alt. Gruer meg fordi jeg er så redd vi ikke skal få det vi trenger – tenk om opptaksfunksjonen svikter. Tenk om vi ikke skjønner hvordan vi skal bruke input’en etterpå. Tenk om intervju-objektene ikke ønsker å snakke om det vi må prate om… Osv. det er der jeg er nå, litt bekymret og kjenner på litt angst. Men vi har lært at det bare er sunt å kjenne på litt angst. Det viser at du lever….. Åkey……

Hjemme-eksamen 17.-19. juni er jeg nesten enda mer bekymret for, men den bare skyver jeg foran meg. Jeg har sykt med pensum jeg ikke har lest enda! Kommer jeg til å få tid mellom 1. og 17. juni til å få et godt overblikk? Kommer jeg til å skjønne Kierkegaard etter hvert? Og Dante….. Den sykt fasinerende historien, men dog så avanserte…. Hva med alt det vanskelige om sosial-konstruktivisme, hermeneutikk og hypotetisk-deduktiv metode :-o  Jeg vet ikke om jeg kan kalle det trøst, men eksamen teller bare en brøkdel av oppgaven når du har avsluttende eksamen på deltidsstudie på BI. Puh….. kanskje….

Nå er det tid for å hente barn! Must dash med andre ord :-)

 

– Peace & love –

One thought on “Snart tid for Venezia, oppgave-frist og eksamen!

  1. Hei!

    Ville bare informere om en konkurranse http://www.svenngaarden.com har gående som kanskje kan være av interesse? Den går ut på å lage en kollasj, og den fineste vinner et gavekort på 1000 kr fra Room21!

    Ha en fin dag!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.