Ingen battles i år ;-)

Jeg har bestemt meg for å fortsette å blogge – for mye “upløyd mark” og så var det den terapautiske effekten med å skrive bort kaoset, den skal ikke undervurderes ;-)

Men, altså – i år har jeg ikke tenkt å fighte battles. Verken vekt, trening, studier, jobb, tidsklemme eller andre utfordringer er battles som skal fightes, men dagligdagse gjøremål som må gjøres ;-)

Treningen har fått en flying start, og selv om ingen liksom gjennomfører nyttårsforsettene, så skal nå jeg uansett glede meg så lenge den nye trenden varer! I ukene 1-3 har jeg trent hhv. 3, 4 og 3 ganger pr. uke. Joda, jeg ser jeg ikke er den eneste – forrige uke på hotell opplevde jeg å være nr. 2 i køen til en av to tredemøller, kl. 06:00! Så det ble elipsemaskinen på meg i stedet, funket som en kule ;-)

I år har jeg tenkt å trene mentalt også. Jeg tenker at fysisk trening forebygger både fysisk og mental helse, men ekstra mental trening tror jeg rett og slett er undervurdert. Det forsøker jeg også gi videre til barna mine, så jeg har kjøpt boken “Historien om deg” til både meg og de to eldste jentene – sjekk den ut på whybeless.noDen “fanget jeg opp” i kommentarfeltet på instagram – dialog mellom to flotte gründer-damer. Det er jo en form for dagbok, noe jeg aldri har ført, men jeg tenker at hvis jeg blar og noterer litt sånn dann og vann i den, så hjelper den meg til å holde fokus på de riktige tingene. We’ll see…. Uansett forsøket verdt, og boken er kjempe-fin, fortjener faktisk å ligge framme som betyr at da kan det jo være jeg husker på den ;-)

Den refererte kommenteringen på instagram var mellom Siri F. Abrahamsen, gründeren bak nevnte bok, og @fuelberta (instagramnavnet), gründeren bak Fuelbox, anbefaler dere å sjekke ut den også! Gjennom studiene de siste årene har jeg opparbeidet en viss skepsis til alt som ikke er vitenskapelig/forskningsbasert, jeg ser likevel en spennende sammenheng mellom mange enkle verktøy i hverdagen som kan gjøre veien mot Aristoteles’ svar på det gode liv litt enklere og kortere. Og i tillegg gleder det meg virkelig å støtte driftige damer! Og menn også selvsagt ;-)

Den gleden er også årsak til at jeg har bestemt meg for ikke å ha et shoppingfritt år, men å sikte mot et halvt shoppingfritt år ;-) Jeg legger nå opp til null luksus/velvære-shopping annenhver måned. Det er nøye vurdert og planlagt – jeg kan shoppe i Venezia i mai og i Paris i juli. I tillegg må alle julegaver være kjøpt inn i løpet av november -> vinn – vinn – vinn! ;-)

 

malenebirger

Nå bikker jeg om få dager over i min første shoppingfrie måned, da skal jeg drømme om hva jeg kanskje kan unne meg i mars – jeg ELSKER by Malene Birger…..

Ha en strålende uke – det er jo snart helg! ;-)

– Peace & love –

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.