Skatter i Stavanger

Jeg har vært litt “out and about” i byen i det siste og fått med meg noen skatter jeg syns det var verdt å blogge om. Ja, jeg vil rett og slett slå et slag for alt det kule som skjer i denne herlige byen! :-)

  1. InStavanger.no – nettside, facebook-side, diverse “levende” skjermer rundt om i byen, egen app (UrbanKandi) m.m. Hvis dere ikke har oppdaget InStavanger allerede – get on with it! På InStavanger.no får du oversikt over det meste innen underholdning, uteliv og shopping i Stavanger :-)
  2. House of fingerfood. Har blogget om dette stedet før, men en god ting kan jo ikke gjentas for ofte. Himmel og hav for et kult sted. Fantastisk mat og helt amazing lokaler….
  3. Fantastisk dyktige Eli Ertvaag har åpnet et eksklusivt galleri i Lervigsgt. 22. Fantastiske bilder i fantastiske lokaler, vel verdt et besøk!
  4. I samme hus har jeg oppdaget Après. For et himmelsk sted! Luksus – ja, definitivt! Men hvis jeg noen gang skal “treat myself” tror jeg det må bli der. Verdt et besøk bare for å oppleve lokalene. Konseptet har jeg også stor tro på. Selv om jeg tror jeg følger sånn noenlunde godt med på motefronten, kunne det jo vært en drøm å få en total makeover a-la KK-dagen – uten å måtte stå fram i magasinet ;-) Det kan jeg altså få gjort hos Après. Eller jeg kan “bare” bestille en frisørtime hos en av byens dyktigste frisører, ikke lite fristende det heller ;-)
  5. Jeg har nevnt Mess & Order i bloggen min før også. Det er et konsept som kalles coworkingspace. Utrolig spennende, kult, nytt og innovativt. Flere sånn steder popper opp i østre bydel. Var så heldig å bli invitert til åpningsfesten på Absinthen. Wow, sier jeg bare! Tror jeg ville vært gründer om jeg skulle valgt på nytt….. I tillegg er Innovation Dock på trappene, og jeg har hørt det er lignende konspet i Erfjordgt.8 og Tinnfabrikken. Fantastisk gøy at det kommer sånne tilkomster til byen vår. Det gir energi og bærekraft for framtiden! :-)
  6. På hjørnet av Mess & Order ligger Reservoir. Har kke fått sjekket den ut enda, men den ser ikke lite lekker ut….
  7. Kitchen & Table på det nye Clarion Energy-hotellet, på Madla og i direkte tilknytning til DNB Arena. Nå har jeg vært der noen ganger – både på jobbmøte og på familiemiddag en søndag. Maten er både lekker og god, og stedet er helt topp! Veldig kult, avslappet og rolig som betyr det fungerer til det meste – alt fra lunsjmøte til familiemiddag med barn. Godt med parkeringsplasser er det også – og prisen er helt, helt okey ;-)
  8. Made with Hart. i say no more…. Sjekk den ut! Jeg gleder meg til å høre Alexander Hart fortelle historien på Social Business på Ostehuset i morgen tidlig.

Jeg avrunder med noen bilder som jeg også denne gang har stjålet rått fra google og diverse nettsider ;-)

InStavanger

Houseoffingerfood

Absinthen

InnovationDock

LervigsgtApres

Reservoir

Madewithhart

Fra toppen: hentet fra InStavanger.no, House of Fingerfood (som ligger vegg i vegg med Sting), interiør fra Absinthen kledd opp til fest, illustrasjon av Innovation Dock, Lervigsgt. 22 og Après, facebook-bilde fra Reservoir  og til slutt fra butikkvinduet til Made with Hart i Kirkegt. 

Peace & love!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.