Il tempo gigante -> travle dager = energikick ;-)

Sånn var/ble dagens timeplan:

 • 08:30 – 09:30: Første møte i dag (hadde ikke saker på agendaen, satt derfor og jobbet litt for å forberede meg til neste møte…. Isje bra….)
 • 09:30 – 10:30: Andre møte i dag, hadde litt på agendaen, men lurer på om jeg tok for mye plass i møtet… :-o  Måtte koble meg ut før møtet var over for å rekke neste…
 • 10:30 – 12:30: Tredje møte i dag. Fikk mye god og oppdatert info fra lederen min. Et godt møte, og godt å kunne være 100% til stede (eller kanskje 93% tilstede hvis jeg skal være helt ærlig….).
 • 12:30 – 13:00: Skulle hatt et møte, men måtte utsette fordi forrige møte gikk 20 min. over tiden :-o
 • 13:00 – 13:30: Litt hastig møte, men det ble bra – kanskje de korte møtene som er mest effektive?
 • 13:30 – 14:30: Ingen møter, måtte bevege meg litt så gikk litt rundt til kolleger jeg måtte avklare ulike saker med, hentet pakker/post o.l.
 • 14:30 – 15:00: Femte møte i dag, gikk over tiden – men det var effektivt. Måtte dra fra møtet 15:15 for å rekke neste møte – ikke jobb-relatert…
 • 15:30 – 15:50: Møte med baderomsmøbler-leverandør – nå skal jeg endelig får drømme-badet – jippi! :-))
 • Ca. 16:00: Hjemme – rakk å legge sammen en klesvask, sette på en ny, skifte til andre klær (av med støvletter, skjørt og genser – på med noe mer nedskalert ;-)
 • 16:20 – 16:40: Kjørte yngstemann til håndballtrening (som var ferdig kl. 18:00, hun fikk heldigvis sitte på med venninne hjem).
 • 16:40 – 17:00: Middag sammen med mellomste jenta som hadde laget spagetti bolognese i dag, det var godt selv om hun hadde vannet den noe godt ut ;-)
 • 17:00 – 17:55: Satte på ny klesvask, jobbet litt (èn jobb-telefon + 5-6 svar på e-poster)
 • 18:00 – 19:20: Foreldremøte for foreldre til nye elever på videregående skole

Puhhh…. Nå sitter jeg her og skal ha et raskt blogg-innlegg før jeg skal gjøre klart rommet vår eldste datter skal komme hjem til  – hun kommer hjem etter endte studier i kveld, ca. 22:30 – og jeg gleder meg hemningsløst! :-)))

Okey – så lurer jeg på – er dette helt sykt, eller verden blitt sånn? I dag var vel og merke helt spesiell. Selv om jeg generelt er i altfor mange møter var dagen i dag i drøyeste laget.

Cartoon-meeting

Hvem trenger å trene med sånne dager? ;-) 

Sånne dager gir meg energi! Er jeg helt syk eller? Disse dagene kjenner jeg at jeg LEVER! :-)  Jeg har jo full anledning til å organisere mine egne dager, kan ikke skylde på at jeg blir slukt av noe system, prosesser – eller whatever…. Som man reder ligger man ;-)

Men, jeg kan jo ikke ha sånne dager hele tiden, det går jo ikke i lengden. Heldigvis er jeg oppriktig glad i endringer, og kjeder meg når jeg går for lenge uten. Jeg har derfor bestemt meg for å gjøre noen endringer framover:

 1. Søke etter nye, utradisjonelle og spennende alternativer til tradisjonell møte-virksomhet ;-)
 2. Eliminere lange møter – ha som mål at 80% av møtene mine tar 1/2 time ;-)  I dag antar jeg tallet er max. 20%….
 3. MINIMERE e-post-bruk – vi har fantastiske verktøy som er mye mer effektive (Lync og Sharepoint for eksempel)

Nå skal jeg faktisk se en episode av “Make it or brake it” med minsten før hun skal i seng, SÅ er det tid for rommet til eldstemann ;-)

Avrunder med et bilde fra en perle av en by jeg besøkte i helgen. Kort om helgen min – foreningsturen med menn ble mildt sagt FANTASTISK! Den kommer til å gå inn i historien – ALT stemte! Mat, vin, land, byer og VENNER! <3  Og jeg SKAL tilbake til San Sebastian! I say no more….

SanSebastian

– Peace & love – ønskes til dere alle ;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.