Inspirasjon

Tid for høstinspirasjon….

Høsten er den beste tiden for shopping! Det er den tiden på året jeg virkelig higer etter noe nytt, og så vet jeg for a fact at høstklær kan i et normalt år brukes hele året ;-) Altså VELDIG økonomisk å handle på høsten! ;-)

Jeg var som dere vet i Spania forrige uke. Turen var fantastisk på alle måter, det kan rett og slett ikke sies for sterkt – og i tillegg fikk jeg altså 2-3 timer til power-shopping ;-) Mens de andre valgte friluft og kultur, valgte jeg og én av venninne mine en tur til Zara – og det ble ikke feil! Joda – vi gikk glipp av en flott tur, en fantastisk statue på nært hold og sikkert mye mer – men jeg gikk heller bananas på Zara…..

ZaraKjole    ZaraJumpsuit    ZaraWool    Kjole, jumpsuit og et ull-sett (topp/bukse) – I love!

ZaraCashmir    ZaraBukse     Cashmirgenser, bukse…. <3

ZaraBoots    ZaraVeske      Lårhøye støvletter og Chanel-lignende veske – begge i skinn…. Aldri feil ;-)

Jeg fikk mildt sagt kick-startet «innhøstingen» – veldig, veldig gøy – jeg digger Zara! Nå kommer Zara snart til Stavanger (våren 2015), så mulig det ikke blir fullt så stor stas etter hvert, men til dess er den en sikker vinner!

Men enhver med respekt for seg selv må jo drømme…. Og drømme gjør man kanskje om det litt mer uoppnåelige – så også i mitt tilfelle:

HøstInspo Gjett om jeg drømmer om skinnjakken fra Alexander McQueen…. Eller den grå cashmir-kjolen fra The Elder Statesman, det rå antrekket fra Isabel Marant (i midten), den indianer-inspirerte genseren fra Sacai og den semskede minikjolen fra Joseph….. Ah, så digg! Men felles for alle er at de ligger laaaaaaangt over mitt shopping-budsjett.

Jaja, å drømme koster ingenting ;-)

Som dere skjønner har jeg funnet den fullstendige roen igjen i dag ;-) Bare kose-surfing, og snart tid for kveldskos med minste-jenta som kom overlykkelig hjem etter å ha vunnet fotball-kamp i regnvær.

Ha en fin kveld <3

– Peace & love –

Da er denne blåst liv i igjen! Litt av og på de siste par årene, men intensjonen har vært god. Startet blogging som et prosjekt for å lære "faget", men fant "peace" i skrivestilen. Det blir litt som en åpen dagbok.... Tusen takk til de av dere som har fulgt meg så langt, og tusen takk til alle som vurderer å bli med videre ;-) Peace & love!

0 comments on “Tid for høstinspirasjon….

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Resonate

Digital markedsføring og sosiale medier

Blogg

- peace & love -

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

- peace & love -

digitalhverdag.media

Digitalisering, Entreprenørskap og Medier

ChrisHovde.com

I WILL MAKE PEOPLE & ROBOTS FIGHT TOGETHER FOR A BETTER SOCIETY

Innovasjonsbloggen

Om innovasjonspolitikk og verdiskaping

PRprat

Kommunikasjonsforeningens blogg om PR og kommunikasjon

tinteguri

- peace & love -

Sosialkommunikasjon.no

- peace & love -

%d bloggere like this: