Roma!

Da var endelig dagen her – nesten ;-)

Drar fra Sola i morgen tidlig kl. 06:30, grytidlig m.a.o., men sykt gledings! ;-) Nå har jeg pakket (sikkert altfor mye), og jeg burde sikkert legge meg ettersom jeg skal opp rundt kl. 04:00…. Skrekk og gru!

Programmet ser mildt sagt helt topp ut. Det blir innholdsrike dager, og vi må få gjort litt gode diskusjoner rundt oppgaven som ikke er helt i mål enda. Den skal leveres 19/5, og jeg skjønner ikke helt når jeg skal finne tid til å gjøre veldig mye, hvis det ikke skal bli i Roma. Men kanskje ikke så verst å sette seg på en ute-café å drøfte innledning, oppsummering og konklusjon ;-)

Ellers ser været bra ut i Roma – det skal ligge på rundt 20 grader hver dag…. Ah, himmel! I dag har det vært grått og vått i Stavanger, og så er det jo kaldt igjen :-( Men, jaja – jeg skal jo til Roma! For å komme i pakke-modus lar jeg meg ofte inspirere av denne typen nett-saker, CityEscapejeg syns alltid det er vanskelig å pakke til en annen årstid enn den jeg “lever i”. Nå har jeg vertfall fått noen kjoler t-skjorter, skjorts osv. i kofferten, og selv om jeg sikkert har altfor mye er det alltid noe som mangler ;-)

Well, anyways – måtte bare melde fra at jeg skal ut på tur, og at kanskje, kanskje blir det litt blogging fra det store utland – og kanskje ikke. Ofte holder det plenty med instagram, men sånn de tidligere samlingene har fungert for meg så har det vært så mye inspirasjon at det nesten er terapi å blogge. Sannsynligvis blir det ikke mindre inspirasjon i en by som Roma, med så mye ledelse-, makt- og mening-historie.

vaticancity

Ha en flott uke!

Peace & love ;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.