Da var endelig dagen her – nesten ;-)

Drar fra Sola i morgen tidlig kl. 06:30, grytidlig m.a.o., men sykt gledings! ;-) Nå har jeg pakket (sikkert altfor mye), og jeg burde sikkert legge meg ettersom jeg skal opp rundt kl. 04:00…. Skrekk og gru!

Programmet ser mildt sagt helt topp ut. Det blir innholdsrike dager, og vi må få gjort litt gode diskusjoner rundt oppgaven som ikke er helt i mål enda. Den skal leveres 19/5, og jeg skjønner ikke helt når jeg skal finne tid til å gjøre veldig mye, hvis det ikke skal bli i Roma. Men kanskje ikke så verst å sette seg på en ute-café å drøfte innledning, oppsummering og konklusjon ;-)

Ellers ser været bra ut i Roma – det skal ligge på rundt 20 grader hver dag…. Ah, himmel! I dag har det vært grått og vått i Stavanger, og så er det jo kaldt igjen :-( Men, jaja – jeg skal jo til Roma! For å komme i pakke-modus lar jeg meg ofte inspirere av denne typen nett-saker, CityEscapejeg syns alltid det er vanskelig å pakke til en annen årstid enn den jeg “lever i”. Nå har jeg vertfall fått noen kjoler t-skjorter, skjorts osv. i kofferten, og selv om jeg sikkert har altfor mye er det alltid noe som mangler ;-)

Well, anyways – måtte bare melde fra at jeg skal ut på tur, og at kanskje, kanskje blir det litt blogging fra det store utland – og kanskje ikke. Ofte holder det plenty med instagram, men sånn de tidligere samlingene har fungert for meg så har det vært så mye inspirasjon at det nesten er terapi å blogge. Sannsynligvis blir det ikke mindre inspirasjon i en by som Roma, med så mye ledelse-, makt- og mening-historie.

vaticancity

Ha en flott uke!

Peace & love ;-)

0 comments on “Roma!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

%d bloggers like this: