Fag Reiser

Roma!

Da var endelig dagen her – nesten ;-)

Drar fra Sola i morgen tidlig kl. 06:30, grytidlig m.a.o., men sykt gledings! ;-) Nå har jeg pakket (sikkert altfor mye), og jeg burde sikkert legge meg ettersom jeg skal opp rundt kl. 04:00…. Skrekk og gru!

Programmet ser mildt sagt helt topp ut. Det blir innholdsrike dager, og vi må få gjort litt gode diskusjoner rundt oppgaven som ikke er helt i mål enda. Den skal leveres 19/5, og jeg skjønner ikke helt når jeg skal finne tid til å gjøre veldig mye, hvis det ikke skal bli i Roma. Men kanskje ikke så verst å sette seg på en ute-café å drøfte innledning, oppsummering og konklusjon ;-)

Ellers ser været bra ut i Roma – det skal ligge på rundt 20 grader hver dag…. Ah, himmel! I dag har det vært grått og vått i Stavanger, og så er det jo kaldt igjen :-( Men, jaja – jeg skal jo til Roma! For å komme i pakke-modus lar jeg meg ofte inspirere av denne typen nett-saker, CityEscapejeg syns alltid det er vanskelig å pakke til en annen årstid enn den jeg «lever i». Nå har jeg vertfall fått noen kjoler t-skjorter, skjorts osv. i kofferten, og selv om jeg sikkert har altfor mye er det alltid noe som mangler ;-)

Well, anyways – måtte bare melde fra at jeg skal ut på tur, og at kanskje, kanskje blir det litt blogging fra det store utland – og kanskje ikke. Ofte holder det plenty med instagram, men sånn de tidligere samlingene har fungert for meg så har det vært så mye inspirasjon at det nesten er terapi å blogge. Sannsynligvis blir det ikke mindre inspirasjon i en by som Roma, med så mye ledelse-, makt- og mening-historie.

vaticancity

Ha en flott uke!

Peace & love ;-)

Da er denne blåst liv i igjen! Litt av og på de siste par årene, men intensjonen har vært god. Startet blogging som et prosjekt for å lære "faget", men fant "peace" i skrivestilen. Det blir litt som en åpen dagbok.... Tusen takk til de av dere som har fulgt meg så langt, og tusen takk til alle som vurderer å bli med videre ;-) Peace & love!

0 kommentarer på “Roma!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Resonate

Digital markedsføring og sosiale medier

Blogg

- peace & love -

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

- peace & love -

digitalhverdag.media

Digitalisering, Entreprenørskap og Medier

ChrisHovde.com

I WILL MAKE PEOPLE & ROBOTS FIGHT TOGETHER FOR A BETTER SOCIETY

Innovasjonsbloggen

Om innovasjonspolitikk og verdiskaping

PRprat

Kommunikasjonsforeningens blogg om PR og kommunikasjon

tinteguri

- peace & love -

Sosialkommunikasjon.no

- peace & love -

%d bloggere like this: