Dårlig karma….?

Jeg vet ikke om dette er noe jeg deler med andre, men fra tid til annen – heldigvis ytterst sjelden – føler jeg at jeg er inne perioder med dårlig karma :-(

BadKarma

Denne uken har vært litt sånn, eller kanskje ikke egentlig – men, jo – litt…. Kanskje det begynte med en (mild) påkjørsel fredag morgen. Ingen dramatikk og ikke store skader, men så kjedelig! Ny bil og mye dill som må gjøres osv. – selv om det ikke var min feil (jeg stod parkert! ;-) Så har vi hatt noen kjipe typisk mor-barn-diskusjoner – ikke interessante for noen å høre mer om de, men you know…. Energi-tappende, selv om vi vokser på sånt på sikt. Ja, og så var det maur på vaskeromsgulvet…. Arrh! Det har ikke vært de store sakene, men mange sånne små drypp med dårlig karma altså.

I går toppet det seg med at jeg skulle ta ut kr. 1000 i en butikk og endte opp med å få kr. 800. Spør meg ikke hvordan det er mulig, men sånn var det – går ikke mer inn på den historien heller, kjip sak, og jeg var så sint at jeg måtte forlate butikken for ikke å miste grepet for å si det mildt. Milde måne, det er faktisk sjelden jeg blir så sint at jeg er nær ved å miste fatningen, men i går var jeg altså der…..

Men i dag er den gode karmaen min tilbake! Welcome back mojo! ;-) Jeg har vært out-and-about i dag, på farten og jeg kjenner at the sparkles are back :-) Herlig! Og hvorfor er det sånn? Det indre følelseslivet går liksom i berg-og-dalbaner – hele tiden. Det herlige med å nærme seg 47 er at jeg etter hvert vet dette. Nå er det sånn at når bad karma intreffer og mojo’en tar fri, så kobler det rasjonelle seg inn og sier meg at – ok, nå er det sånn, gi det noen dager – and we’re back in business, og det stemmer alltid! Etter regn kommer solskinn osv. (Mind you, jeg snakker imidlertid ikke om de virkelig store, tunge og alvorlige depresjonene, de har jeg heldigvis unnsluppet hittil, men den der hverdagsduppen som inntreffer med jevne mellomrom).

Det har vært dårlig med blogging i det siste…. Og så driver jeg som dere ser å leker meg litt med “tematikken”. Finner liksom ikke helt ut av den optimale løsningen! (Hvordan skape god karma på bloggen? Hehe ;-) Regner med det er fordi jeg ikke tar meg tid til å sette meg ordentlig inn i verktøyene her, men det får komme etterhvert. Nå handler det om å få ferdig oppgaven, dra til Roma, lese og gjennomføre eksamen. Når det er unnagjort skal jeg heve blogg-kompetansen min igjen, rydde litt i struktur, kategorier, tagger osv. Men det har jo vært gøy å komme i gang med dette. Jeg var langt utenfor komfortsonen da jeg startet i januar, nå er jeg ikke det lenger ;-) Hehe…. Undrer meg litt over det…. Det handler jo enten om at jeg har mistet eller redusert mitt kritiske filter, at jeg har blitt noen måneder eldre og innser at skumle ting ikke alltid er så skumle likevel – eller så er det rett og slett at tryggheten min øker når jeg får positive tilbakemeldinger. Jo – det er nok det siste. Det kan anbefales å kaste seg ut i ukjent terreng – det er sykt gøy med positiv feedback, og det vil alltid være noen der ute som gir deg det! (Det vil alltid være noen negative også, men så kan vi heldigvis velge å fokusere på de positive ;-)

Ok – hvis dette innlegget har noe som helst budskap så er det:

singingbirds

  1. Husk at det er etter regn at fuglene synger (Bjørnstjerne Bjørnson). Bare gi deg selv litt tid, så er du der igjen :-)
  2. Kast deg ut av komfortsonen med jevne mellomrom, by på deg selv, ta litt risiko – og få mye kudos i retur!

Ha en strålende fin 1.mai og første-helg-i-mai – med mye god karma!

Peace & love ;-)

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.