Det går rette veien!

Vekttap – kursuke 4: 0,6 kg.

Hm, litt usikker på om det er bra…. Men det går definitivt rette veien! :-) Etter 4 uker har jeg gått ned 3,2 kg. og gått inn 27,5 cm. – det høres ikke så verst ut ;-) Og i tillegg er jeg endelig igang med treningen.

Iflg. hjelpeverktøyene jeg har på greteroede.no vil jeg rekke delmålet mitt innen 24. februar, og endelig trivselsvekt 31. mars. Det betyr at jeg kan begynne å planlegge premiering! Weeeheeee! Derfor kommer det noen bilder som jeg skal la meg inspirere av når det går mot vår ;-)

Gannikaape

Ganni kåpe – øverst på ønskelisten akkurat nå

CaranceDore

De øretelefonene….. <3

Bymalenebirger

Jeg liker looken på dette antrekket fra by Malene Birger

Orangeoutfit

Dødslekkert….! Orange is really the new black <3 (Klær fra Craven)

Back to reality…. I dag hadde jeg igjen one of those days på jobb. Begynte dagen med to skikkelig inspirerende møter! Først frokostmøte med to flotte damer rundt spennende tema og muligheter, deretter en brief via video med kuleste konferansier vi skal bruke til et arrangement neste uke. Videre gikk dagen mer eller mindre i ett med møter, men det er rart hvordan energi avler energi! Det går ikke å ha bare sånne dager, jeg er ganske pumpa etterpå for å si det sånn, men det er rett og slett jysla gøy når de kommer sånn innimellom!

Akkurat nå sitter minsten og øver på piano… Jeeeze, jeg husker selv det var traurig til tider, men jeg er så utrolig glad nå for at jeg ble presset gjennom noen ekstra år med øving. Jeg kan absolutt ikke si at jeg kan spille piano, men jeg kan noter og jeg kan storkose meg med å øve hvis jeg har huset helt for meg selv ;-) Det er virkelig adspredelse og balsam for både sjel og høye skuldre.

Hun er så lei, jobber intenst med motivasjon og gjennomføringsevnen ser (og hører) jeg, men så tror jeg det er viktig å lære barna våre nettopp det. Jeg merker de møter lite motstand, og tåler lite motstand, de kjeder seg lett og går fort lei…. Er det ikke da desto viktigere å presse de litt, få de til å yte det lille ekstra når de egentlig bare har lyst å “sule inn”? Jeg vet ikke, men jeg tror de kan ha godt av å ikke alltid velge minste motstands vei…

Apropos det, kanskje jeg valgte minste motstands vei selv, men dette var smart også altså! Den ene pensumboken kjøpte jeg på kindelen min, og ved en feil egentlig, fikk jeg en versjon som også var audio/lydbok. I går hadde jeg den på ørene mens jeg jogget en halvtime på tredemøllen – det funket så bra! (Litt styrete først når jeg trodde jeg måtte holde kindelen i handa mens jeg jogget, men så oppdaget jeg at det gikk an å løfte displayet på tredemølla sånn at jeg kunne legge den bak – duh! Vi har vel hatt den mølla i noen år nå…). Uansett, poenget var – lydbok kan til tider være minste motstands vei, men utrolig effektivt når jeg kan “lese” mens jeg trener!

Javel – da var minsten ferdig med øve-økten, nå skal vi to se en episode av Friends ;-) Kos <3

Peace & love!

Peaceandlove

4 thoughts on “Det går rette veien!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.