Har du noengang googlet deg selv?

Hvis ikke så er det sikkert på tide ;-)

Ikke at det dukker opp noe spennende når jeg gjør det, men greit å ha en viss kontroll uansett? Det er helt sykt hvor mye informasjon som finnes “der ute” – in cyberspace…. Men, altså – nysgjerrig som jeg er så googler jeg meg selv fra tid til annen, og hittil så går det helst i “same old, same old” – skattelister, proffesjonelle roller (!), facebook, Linkedin osv. Sjekker jeg ut bildene er noen helt innlysende (profilbilder, bilder av venner i sosale medier, saker som er publisert osv.), men så er det noen totalt ukjente biler også – av totalt ukjente mennesker og/eller saker som jeg ikke i det hele tatt skjønner relevansen til. Jaja, whatever… Nå hadde jeg litt tid til å sjekke ut forskjellig, ligger nemlig og sløver på sofaen, syns en smule synd på meg selv fordi jeg er syk :-( Det skjer liksom aldri! Heldivis… Nede for telling rett og slett :-( Måtte kansellere venninne-kveld i går, det er bare så kjipt! Skulle få besøk av to herlige venninner som jeg ser altfor sjelden – de er minst like opptatt som meg i helgene og dermed nærmest umulig å finne passende dato for alle 3 å treffes :-(

Når det er sagt – hvordan kan noen ikke like facebook?! ;-) Jeg postet i går at jeg var syk, det føltes liksom litt helt riktig der og da å bare få det ut på “veggen”, men så ble jeg litt flau etterhvert. Jeg fikk så mange “god-bedring-hilsninger”! Åh, som det varmet! Og faktisk tror jeg at jeg ble bittelitt bedre av det hele ;-) Herlige venner og herlige facebook! Hallelujah! ;-)

Pensumlektyre

Uansett så er det aldri så galt at det ikke er godt for noe. Nå har jeg rigget meg til på sofaen med stabler på stabler av bøker og pensumstoff. Jeg er ikke igang med å skrive enda… (Sorry, T….). Men tenker at når jeg fordyper meg i Pippi så kommer skrivingen av seg selv.  Hahaha, NOT! Jeg vet jeg er i ferd med å gå inn i den fullkomne kaos-perioden. Jeg vet fra tidligere oppgavearbeidsperioder at nå ser jeg lyst på tilværelsen fordi alt er interessant og alt føles veldig enkelt og forståelig. MEN, om få dager – når jeg har lest mye av det som skal leses, så begynner panikken å ta meg. Da blir alt fullstendig kaos, hodet er altfor fullt av nytt stoff og ingenting henger sammen – where to begin…. Da skal jeg ta fram dette blogg-innlegget og minne meg selv på at det er også en periode jeg skal gjennom, kanskje det hjelper….

Oppsummert denne uken….

Litt tilbake til facebook og hvordan kan noen ikke like facebook?!  I know…. jeg er jo av de frelste, men samtidig er jeg også ferdig med å forsøke å overbevise de som ikke vil inn. Synd de går glipp av alt som skjer der inne. Uansett hvordan en velger å bruke kanalen eller mediet, så kan det ikke herske særlig tvil om at den har vært med på å forme oss i måten og hvem vi kommuniserer med. Så gøy med alle bursdagshilsninger, eller “god-bedring” ;-) Gøy å kunne chatte i grupper for eksempel når vi er 4 familier som planlegger ferien sammen, fantastisk gøy å bli invitert til 30th-year-reunion at the cottage on Lake Michigan (B – if you see this, try the google translator ;-) Og veldig gøy med alle bildene en kan velge å se på, eller ikke ;-) Jeg går og ønsker alle etterhvert blir med – tenk så enkelt å få oversikt på kamp-/treningsoppsett for barn og treningssenter, ukeplaner fra skolen, tilbud fra butikken, nyhetsoverskrifter og mail-oppdateringer på ett og samme sted?! Det hadde spart meg for mye leting, utskrifter og notering i forskjellig kalendere…! ;-)

Cecilie Staude, du hadde en fin oppsummering på bloggen din denne uka – synd det ikke ble innslag på Dagsrevyen ;-) Jeg måtte også inn og se på filmen min, fin gest fra jubilanten, forresten…

facebookfilm

Well – time to go, nå skal det leses! Og jeg har ikke hostet på 10 minutt! Herlig :-)

Ha en strålende helg alle, og stay healthy!

Peace & love <3

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.