Kanskje et litt rosa blogg-innlegg….

Forandring fryder! Jeg har jo allerede blogget litt om endringene jeg er så glad i ;-) Og hver eneste høst kommer det over meg – behov for forandring, endring og oppdatering av garderobe, interiør, bokhylle, reorganisering i mapper på jobb, ny design på bloggen ;-) osv. osv. Det er ikke grenser for hva jeg kan kose meg med å forandre litt på ;-)

Og heldigvis trenger ikke forandring og oppdatering alltid å koste penger. I stuen kan det være å ta bort noe jeg har hatt framme lenge, og finne fram noe jeg tok bort for lenge siden. Tenne mer levende lys igjen. Skifte ut sommerputer med vinterputer osv. Det samme gjøres jo for så vidt i garderoben, jeg legger som regel bort de varmeste vinterklærne når sommeren kommer, dermed oppleves det litt nytt når jeg tar det fram igjen :-)

Det er jo gøy med nytt også da! Jeg har tenkt å holde meg unna de dyre innkjøpene denne høsten siden vi skal til Florida i julen, og jeg vet så altfor godt at det er litt gøyere med sånne ferier når jeg har klart å legge meg opp litt ekstra penger…. For å si det mildt. Men, jeg tror jeg har funnet en ny potensiell favoritt, for oss damer som ikke er strek-formet :-o Har du hørt om Violeta av Mango? Så mye fint! Og jeg har sykt lyst på denne:

Violeta-kjole

Dødslekker! Grønn kjole i semsket skinn, I love! Den koster 1999 som er en god pris for en skinnkjole… Jeg tror jeg skal forsøke å motstå fristelsen likevel :-o

Ellers er soverommet fortsatt ikke ferdig innredet. Vi pusset opp for snart et år siden og jeg er veldig fornøyd, men mangler fortsatt prikken over i’en – noe kult å ha på veggen. Jeg tenker jeg heller vil vente til jeg finner det jeg virkelig har lyst på framfor å kjøpe noe for å fylle en tom vegg. Jeg har veldig lyst på et stort fotografi, gjerne sort/hvitt og gjerne litt retro. Gode tips mottas med takk! Dette står forresten også på ønskelisten:

Hay_sengeteppe

Helt siden vi bodde i den kule airbnb-leiligheten i Købehavn i sommer har jeg ønsket meg dette. Men hvis jeg er helt ærlig med meg selv er det bare tull å kjøpe det. Jeg liker helst å riste dyner og la de lufte seg i rom med åpent vindu om dagen, framfor å legge på et sengeteppe. Men det er jo fint da! Og skulle jeg begynne med sengeteppe så blir det med dette! ;-)

Jeg har forresten vasket trekkene på Ikea/Ektorp-sofaen vår i dag. Egentlig kunne jeg tenkt meg å forandret uttrykket på den også, men selv om det er mange trekk å velge i både på Ikea og bemz.com, så finner jeg ikke det jeg ser for meg. Nå kunne jeg tenkt meg en mørk farge i velour – burgunder, grønn, brun eller blå for eksempel…. Men det gjør seg å vaske det hvite trekket jeg allerede har og legge bort de mest sommerlige putene også. Jeg får begynne der ;-)

Og når det gjelder stil-oppdateringen tenker jeg at jeg lett får gjort noen oppdateringer siden i fjor høst. De grå, svarte og beige høst- og vinterklærne mine fra i fjor blir litt annerledes med skoene jeg kjøpte til meg og døtrene mine i vår/sommer:

blueonblueshoes

Skoene er jo i skinn og kan sikkert brukes nesten hele året her på vestkysten… Når det ikke regner vel å merke ;-) Og de gir et helt annet uttrykk enn de svarte og brune skolettene og støvlettene jeg gikk med i hele fjor høst/vinter.

Den største forandringen denne høsten er likevel mer tid til å sysle med sånt som dette :-) Mer tid til trening, og tid til å lage ny treningsmusikk-liste på Spotify! Nå tenkte jeg å sjekke ut trinesmatblogg.no for å se om jeg finner ny oppskrift på pizza ;-) Times of change med andre ord – tid for forandring ;-)

Ha en kjempe-fin lørdagskveld!

Peace & love

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.