Hvordan bli kvitt muffin-magen på et øyeblikk

Endelig har jeg funnet formelen på hvordan muffin-mage, henge-pupper, henge-kjaker, “grevinne-heng” og alt annet uønskelig på kroppen kan fjernes, bare med et lite knips! Tenk så fantastisk! Er det rart jeg går rundt i en evig lykke-rus?

NOT.… Sorry, jenter…. Jeg er så sykt lei sånne idiotiske overskrifter…. Og, ærlig talt – er det virkelig noen som tror på de? Jeg kan love dere at hvis det kommer en enkel formel på denne fronten blir det nyhetssensasjon, vi kommer ikke til å trenge å kjøpe verken aviser, magasiner eller bøker for å få det med oss ;-)

Men jeg har lært meg et triks og to opp gjennom årene, om hvordan jeg kan skjule det jeg ikke vil vise, og de triksene deler jeg gjerne videre!

  1. Silke camisole – jeg er fullstendig avhengig av disse! Jeg har de i sort, hvitt, champagne/hud, og bruker de under stort sett alt. T-skjorter, ull-gensere, bluser – ja, til og med tanktopper. De må være i silke og ikke den stretchy typen vi ofte finner i undertøysbutikker. Her snakker vi om løse silke-topper uten stretch. Hele poenget er at de skal henge løst på kroppen, og på den måten sørger de for at det som kommer utenpå også henger løst -> gir en illusjon av at det ikke er stramme bh’er eller bukselinninger under ;-)
  2. Silke under-kjoler/skjørt. Gir samme effekt som over. Skjørt og kjoler henger løsere og finere med løs silke under. Her er det dog viktig at ikke det som er under er løsere enn det som henger over, da kan det bli litt klumpete og unett….
  3. Hold-in plagg. Har forsøkt utallige, jeg kan dessverre ikke fordra de. Derfor holder jeg meg også unna klær som er helt stramme og kroppsnære. Skulle jeg finne på å kjøpe meg en kroppsnær kjole, skjørt eller topp ville jeg måtte overlevd i en hold-in-sak, men jeg syns de er direkte ubehagelige – og det finnes så mye fint som ikke sitter helt inntil kroppen ;-)
  4. Truser. Jeg sverger til enten behagelige string-truser, boxere eller – favoritten – de “sømløse” med god stretch. Har forsøkt flere og innsett at her får du det du betaler for. Billig er ikke bra, jeg har i alle fall ikke funnet de enda. Jeg måtte opp i 498,- for å finne favoritten, men for meg er de verdt prisen. Disse gjør at jeg ikke får trusekanter som viser gjennom bukser/skjørt, det er ikke lekkert verken på rumpa eller hoftene – uææææ!
  5. BH. Samme som over. Jeg har funnet en modell som passer meg fint. Koster litt, men er definitivt verdt sin pris. Jeg vil anbefale alle å ta turen til en spesialbutikk for å få god veiledning på form og ikke minst størrelse! Jeg fikk dette gjort i London for flere år siden, og ble mildt sagt overrasket over at jeg gikk fra 85 til 75 i omkrets, og fra C til DD/E i cup. Yes ;-) bra størrelse det. (Hun som hjalp meg sa dette er ønske-størrelse nr. 1 til de som kjøper silicon – kunne vært et godt kompliment hvis puppene mine hadde passet cup’en fordi de var så runde og fyldige…). Forresten – en ting til når det gjelder BH. Jeg har aldri likt kløft…. Mulig det finnes sexy aftenskjoler som kan være kule med kløft, men har ikke truffet på de selv enda. Hvis det derimot er bøyler som separerer og skaper avstand mellom puppene, skaper det et åpnere og “mindre stappet” uttrykk ;-)

SilkCamisoleSilkSlipBodyControl

Hvit og svart silke camisole fra Lady Avenue, hudfarget fra Dolce & Gabbana. De to underkjolene, underskjørtet og de tre plaggene med hold-in-effekt er fra http://www.net-a-porter.com

BriefsBra

Truser og bh’er fra http://www.net-a-porter.com (truse til venstre + bh til venstre og høyre fra min favoritt Elle Macpherson Intimates)

Innser jeg har nok stoff til å fortsette en annen gang – tror jeg gir meg for nå, så kommer det mer tips senere ;-) Avrunder med inspirasjonsbilder av et par damer som i alle fall ikke trenger noe control-undertøy…. Jeg bare digger stilen til Carine Roitfeld og Kate Moss <3

StyleCarineR

StyleKateMoss

Ha en nydelig kveld!

Peace & love –

 

2 thoughts on “Hvordan bli kvitt muffin-magen på et øyeblikk

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.