Todays wishlist….

Jeg møter meg selv i døren til stadighet. For eksempel i kveld – sitter her og drømmer meg bort, i “virtuelt shopping-modus” – innom inspirasjonskilden http://www.net-a-porter.com – love it! De har så sykt mye fint! Men jeg har enda ikke kjøpt noe der, det er som regel for dyrt, men det er jo lov å drømme – å drømme koster ingenting ;-)

http://www.zara.com er litt “nærmere”. Nå er jo vi heldige her i Stavanger ettersom Zara endelig er under etablering – nå har de tatt første spadestikket, så nå vet vi den kommer! Men vi må smøre oss med tålmodighet en stund til, tror den blir klar våren 2015 :-)

Andre nettbutikk-favoritter er kanskje først og fremst http://www.ebay.com (eller http://www.ebay.co.uk) og http://www.topshop.co.uk. Jeg går og håper på at Cos og & Other stories – HM sine nye konsept, snart skal shippe til Norge (!) – hva er det for noe tull…? Arhhh, jaja – den som venter på noe godt…. ;-)

Men – det var det å møte seg selv i døren. Ja, jeg gjør jo det når jeg egentlig bare vil handle i Stavanger sentrum, og aller helst vil jeg at alle andre skal gjøre det også – rett og slett for å bidra til et rikt og levende sentrum! Jeg vil egentlig gjøre alt jeg kan for at sentrumsbutikker, cafèer, restauranter og andre næringsdrivende skal drive god business, sånn at de er levedyktige og gjør det hyggelig for oss besøkende å være der.

Det er herlig å surfe på nett når jeg er i det moduset, men hvis noe havner på ønskelisten og etterhvert blir et potensielt innkjøp, skal jeg heller lete etter det (eller en billigere kopi) i sentrum.

Ukens drømme-objekter….

hvitblazerHvitskjorteHvitJeansHvitebirkenstock

Hvitt: blazer/Givenchy, bluse/Helmut Lang, jeans/Acne, sandaler/Birkenstock – ja, det er lov å drømme…..

Litt mer realistiske drømmer fra Zara ;-)

JeansOverallRoseSandalerFrynseveske

 

Den siste frynseveska hadde jeg rett og slett kjøpt hvis det ikke var for alle de veskene jeg har hengende…. ;-) Nå er en fundamental ryddeprosess i gang – kanskje skal jeg legge ut litt for salg etterhvert – her eller på facebook. Bare til å følge med framover altså! ;-)

Ha en herlig fredagskveld med tonnevis av peace & love

2 thoughts on “Todays wishlist….

  1. Herlig Kristine! Jeg gikk “amok” blant Nike sine joggesko her om dagen. “Kjøpte” 4 par, muligens 6? Du vet at COS er i Oslo? Min favoritt!,

    1. Fantastisk! Hørtes sykt gøy ut! 😍 Ja, springer innom Cos i Oslo så ofte jeg kan, men det blir jo ikke ofte nok 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.