Inspirasjon og 40+

I dag har jeg blitt inspirert av:

 1. Jobben min – det var spesielt èn telefonsamtale, lots of inspiration!
 2. Et møte med en annen kollega – bøtter og spann med inspirasjon igjen!
 3. Tema-oversikten til kommende 3 dager med BI-forelesning! Ah, elsker disse dagene! Det er så utrolig fascinerende å lære om ledelse, makt og mening. Å sakte, men sikkert, skjønne at ledelse faktisk handler om selve livet, ikke bare ledelse i organisasjoner, selv om det er kjernen i dette studiet.
 4. I dag har 16-åringen inspirert meg! Hun har skjønt at når pappa er borte halve uken, er det lurt å bidra. For 2. dag på rad har hun disket opp med middag – herlig!
 5. I dag er det inspirerende å være 40+ (og vèl så det). Å ikke kjenne et eneste sted i verken kropp eller sjel at jeg ville vært yngre! Klart jeg kan ønske meg energien, huden, styrken osv. til en 20-åring, men skulle jeg valgt, kan jeg med hånden på hjertet si jeg vil mye heller være alderen min nå, enn 20 år igjen! Det er herlig det!

Jeg runder av med noen inspirasjonsbilder av “40+og-vèl-så-det-damer” – i tilfelle det er flere av dere der ute som blir inspirert av flotte damer i sin beste alder – ikke nødvendigvis før fylte 40 ;-)

Christy Turlington  Christy Turlington (45)

Bo Derek  Bo Derek (58)

Gabriela Rickli-Gerster  Gabriela Rickli-Gerster (60)

Lauren Hutton  Lauren Hutton (71)

Daphne Selfe  Daphne Selfe (85)

Peace & Love!

2 thoughts on “Inspirasjon og 40+

 1. Ah, herlig innlegg! Eg elsker å bli inspirert, og det å kunne ramsa opp dagens inspirasjoner er noko fleire burde gjort, trur eg :-) Det skjer så mykje i løpet av ein dag som gir oss input, positiv som negativ, det å fokusera på den positive og skriva den ned og gjenoppleva den er lurt og godt for kropp og sjel. Eg har ein feel good konto, der samler eg opp gode tilbakemeldingar, fine ord og smil og klemmer, av og til har eg uttak for å balansere dagen litt om den tipper feil vei ;-)

  Kjekt å følgja deg her inne, Kristine.

  Helsing Eli

  1. Tusen takk, Eli, både for gode ord og gode tips! Det hørtes kjempe-lurt ut med feel good konto! Må vurdere å kopiere den ☺️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.