Litt rosa blogginnlegg ;-)

Noen dager er bare ekstra digg rett og slett ;-)

Jeg har bestemt meg for å handle mer lokalt for å bidra til at butikkene overlever i Stavanger – well…. i dag har jeg bidratt! Hadde bare noen raske ærend, og tilfeldigvis gikk «løypen» via noen av mine favoritt-butikker i Stavanger;-) Seriøst – det var ikke planlagt, men av og til gjør det så sykt godt å kunne slå til! Jeg hadde jo også lovt meg selv premie når første delmål i «veien tilbake til meg selv» var oppnådd :-) Jeg har gått ned èn jeans-størrelse – weeeheeee :-)

Her er dagens fangst:

2ndday

t-skjorte fra 2nd Day (Høyer)

 

Tigergenser

 

Genser fra Tiger of Sweden (Capone)

 

 

Geneticdenim

 

Jeans fra Genetic Denim (Capone)

Den jeansen var bare helt A M A Z I N G! Den føles nesten som en strømpebukse, men sitter og ser ut som en jeans! Jeg tror jeg har funnet the perfect pair of jeans! De skulle få den inn i vanlig dongery også, (godt det ikke er før i mai – jeg er redd det blir nok en investering…).

Det betyr at jeg har noen jeans jeg bør kvitte meg med…. Det hadde passet perfekt med en opprydning i skapet nå, og dra på Kvinnebloppis på Tou Scene (i Stavanger) 27. mars – utrolig bra tiltak, kule damer og kult konsept! Må løse noen logistikk-utfordringer for å få det til, men jobber med saken.

Det var en meget rask og effektiv shopping-runde, og når jeg kom hjem ventet dette på meg:

eurowoman

 

Hehe – kose-ettermiddag/kveld mao. ;-) Tudelu – nå er det kosetid i sofakroken resten av kvelden ;-)

Peace & love! 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s