Uncategorized

Litt rosa blogginnlegg ;-)

Noen dager er bare ekstra digg rett og slett ;-)

Jeg har bestemt meg for å handle mer lokalt for å bidra til at butikkene overlever i Stavanger – well…. i dag har jeg bidratt! Hadde bare noen raske ærend, og tilfeldigvis gikk “løypen” via noen av mine favoritt-butikker i Stavanger;-) Seriøst – det var ikke planlagt, men av og til gjør det så sykt godt å kunne slå til! Jeg hadde jo også lovt meg selv premie når første delmål i “veien tilbake til meg selv” var oppnådd :-) Jeg har gått ned èn jeans-størrelse – weeeheeee :-)

Her er dagens fangst:

2ndday

t-skjorte fra 2nd Day (Høyer)

 

Tigergenser

 

Genser fra Tiger of Sweden (Capone)

 

 

Geneticdenim

 

Jeans fra Genetic Denim (Capone)

Den jeansen var bare helt A M A Z I N G! Den føles nesten som en strømpebukse, men sitter og ser ut som en jeans! Jeg tror jeg har funnet the perfect pair of jeans! De skulle få den inn i vanlig dongery også, (godt det ikke er før i mai – jeg er redd det blir nok en investering…).

Det betyr at jeg har noen jeans jeg bør kvitte meg med…. Det hadde passet perfekt med en opprydning i skapet nå, og dra på Kvinnebloppis på Tou Scene (i Stavanger) 27. mars – utrolig bra tiltak, kule damer og kult konsept! Må løse noen logistikk-utfordringer for å få det til, men jobber med saken.

Det var en meget rask og effektiv shopping-runde, og når jeg kom hjem ventet dette på meg:

eurowoman

 

Hehe – kose-ettermiddag/kveld mao. ;-) Tudelu – nå er det kosetid i sofakroken resten av kvelden ;-)

Peace & love! 

 

0 comments on “Litt rosa blogginnlegg ;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

%d bloggers like this: