Jada, altfor travelt – what’s new ;-)

Egentlig har jeg vært helt innstilt på at vi nå går inn i en altfor hektisk fase her i heimen. Oppgaven skal ferdigstilles før vi drar til Roma på siste studiemodul tidlig i mai, det betyr en intensiv mars og april. Og så er det jo en del pensum-litteratur som skal leses og forstås….

I tillegg blir jeg gressenke og alenemor noen måneder framover. Ikke god timing, men sånn er det nå en periode… Jaja, alt går – føler det har blitt mitt mantra de siste årene. Gjelder å ikke overfokusere på utfordringer, stress og utilstrekkelighet…!

Skrik

Keep calm – be sane ;-)

Jeg rykker stadig nærmere den Helvetesuka til Erik Bertrand Larssen…. Men jeg pendler mellom å være nysgjerrig på om eksperimentet faktisk vil resultere i det forfatteren hevder – til å hisse meg opp over nok en guru som skal gjøre oss til overmennesker…!

Er det virkelig mulig å tyne mer ut av døgnet?

Jeg skal snart i seng. Målet var kl. 22:00 i dag, for så å stå opp rundt 04:30 i morgen (trenger 6,5 timers søvn har jeg funnet ut ;-)

Som jeg allerede har blogget sto jeg opp kl. 5 en morgen, fikk meg en god morgenstund med kaffe og studier, helt rolig og fredelig i huset og en deilig følelse av å være opplagt og effektiv. Det ga mersmak – helt seriøst! Men, så syns jeg også det er litt sykt… Jeg syns vi styrer så mye med alle kravene vi setter til oss selv, men så klarer jeg likevel ikke la være å henge med på karusellen…

Jo flere krav, jo større prestasjonsangst – jo mer tid i døgnet, jo mer oppgaver viser det seg, for mitt vedkommende i alle fall…. Men, sånn er det nå en tid framover – mitt eget valg, og  ingen grunn til å klage. Jeg har det jo akkurat sånn jeg har valgt å ha det selv.

Det hjelper å minne meg selv på det fra tid til annen. Det er fint å tenke på at jeg faktisk har det akkurat sånn jeg har valgt å ha det – og jo travlere jeg har det, jo oftere må jeg minne meg selv på nettopp det ;-)

That’s life I guess.… I alle fall for nå ;-)

He en strålende uke! Jeg elsker våren og ser den er i anmarsj – herlig!

Sol

Peace & love ;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.