Hverdagsstoff Inspirasjon

Jada, altfor travelt – what’s new ;-)

Egentlig har jeg vært helt innstilt på at vi nå går inn i en altfor hektisk fase her i heimen. Oppgaven skal ferdigstilles før vi drar til Roma på siste studiemodul tidlig i mai, det betyr en intensiv mars og april. Og så er det jo en del pensum-litteratur som skal leses og forstås….

I tillegg blir jeg gressenke og alenemor noen måneder framover. Ikke god timing, men sånn er det nå en periode… Jaja, alt går – føler det har blitt mitt mantra de siste årene. Gjelder å ikke overfokusere på utfordringer, stress og utilstrekkelighet…!

Skrik

Keep calm – be sane ;-)

Jeg rykker stadig nærmere den Helvetesuka til Erik Bertrand Larssen…. Men jeg pendler mellom å være nysgjerrig på om eksperimentet faktisk vil resultere i det forfatteren hevder – til å hisse meg opp over nok en guru som skal gjøre oss til overmennesker…!

Er det virkelig mulig å tyne mer ut av døgnet?

Jeg skal snart i seng. Målet var kl. 22:00 i dag, for så å stå opp rundt 04:30 i morgen (trenger 6,5 timers søvn har jeg funnet ut ;-)

Som jeg allerede har blogget sto jeg opp kl. 5 en morgen, fikk meg en god morgenstund med kaffe og studier, helt rolig og fredelig i huset og en deilig følelse av å være opplagt og effektiv. Det ga mersmak – helt seriøst! Men, så syns jeg også det er litt sykt… Jeg syns vi styrer så mye med alle kravene vi setter til oss selv, men så klarer jeg likevel ikke la være å henge med på karusellen…

Jo flere krav, jo større prestasjonsangst – jo mer tid i døgnet, jo mer oppgaver viser det seg, for mitt vedkommende i alle fall…. Men, sånn er det nå en tid framover – mitt eget valg, og  ingen grunn til å klage. Jeg har det jo akkurat sånn jeg har valgt å ha det selv.

Det hjelper å minne meg selv på det fra tid til annen. Det er fint å tenke på at jeg faktisk har det akkurat sånn jeg har valgt å ha det – og jo travlere jeg har det, jo oftere må jeg minne meg selv på nettopp det ;-)

That’s life I guess.… I alle fall for nå ;-)

He en strålende uke! Jeg elsker våren og ser den er i anmarsj – herlig!

Sol

Peace & love ;-)

Da er denne blåst liv i igjen! Litt av og på de siste par årene, men intensjonen har vært god. Startet blogging som et prosjekt for å lære "faget", men fant "peace" i skrivestilen. Det blir litt som en åpen dagbok.... Tusen takk til de av dere som har fulgt meg så langt, og tusen takk til alle som vurderer å bli med videre ;-) Peace & love!

0 kommentarer på “Jada, altfor travelt – what’s new ;-)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Resonate

Digital markedsføring og sosiale medier

Blogg

- peace & love -

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

- peace & love -

digitalhverdag.media

Digitalisering, Entreprenørskap og Medier

ChrisHovde.com

I WILL MAKE PEOPLE & ROBOTS FIGHT TOGETHER FOR A BETTER SOCIETY

Innovasjonsbloggen

Om innovasjonspolitikk og verdiskaping

PRprat

Kommunikasjonsforeningens blogg om PR og kommunikasjon

tinteguri

- peace & love -

Sosialkommunikasjon.no

- peace & love -

%d bloggere like this: