Å drømme koster ingenting…..

Ok – før jeg blogger meg videre – egentlig ferdig med Grete Roede-kurs, men nå skal jeg tegne gull-medlemsskap som betyr at jeg kan fortsette å logge, følge med kostscore osv. Ikke helt i mål mao….. Vekttapet endte på totalt 5,5 kg. i løpet av 8 uker. Lang fra fornøyd i forhold til målsetting, men så har jeg ikke vært flink med trening – og jeg har ikke vært sulten, ever! Så summa-summarum – helt ok I guess…. Derfor fortsetter jeg med opplegget til jeg faktisk er i mål, dvs. om 4,5 kg. ;-)

Så – til dagens overskrift…. Å drømme koster ingenting…. (Jeg tror egentlig jeg har stjelt uttrykket fra svigermoren min ;-) Sanne visdomsord spør du meg! Jeg syns det er så utrolig herlig, inspirerende, avslappende og gøy tidsfordriv å samle på saker og ting til min evig skiftende ønskeliste ;-)

De siste årene har jeg blitt bedre og bedre på shopping. Det vil si forsvinnende få impuls-kjøp og stort sett veloverveide nyanskaffelser. Det har selvsagt med økonomi å gjøre, men også interesse, verdier og bevissthet.

Jeg har alltid hatt interesse for trender, klær og mote… Ser ikke ut som det skal avta med det første…. Verdier? Det handler om bærekraftig utvikling -> at jeg ønsker å

  1. bidra til miljøet ved å kjøpe “rent” og ikke syntetisk
  2. bidra til gjenbruk – minimere og helst slutte helt med “bruk og kast”
  3. bidra til minimering av barnearbeid, utnyttelse av billig arbeidskraft m.m.

Generelt har jeg blitt mye mer bevisst. Etterhvert ser jeg fort hva jeg liker og ikke liker, og ikke minst hva som kler meg og hva som ikke kler meg.

Jeg har til enhver tid en ønskeliste. Den forandrer seg konstant – ut med noe og inn med nytt…. Hvis jeg bestemmer meg for å tappe litt fra sparekontoen er jeg som regel trygg på innkjøpet siden jeg nesten alltid ender opp med noe som ikke har blitt skiftet ut fra ønskelisten, men tvert i mot har “overlevd” opp til flere sesonger ;-)

Her kommer kveldens ønskeliste – det kan godt være den er ganske annerledes i morgen, men noe får jeg aldri nok av – hvite skjorter, stripete gensere og skinnbukser ;-) Her er sesongens favoritter – akkurat nå:

bmb_blaaSilke  bmb_blaaSkinn

Blå silkebluse og blå skinnbukse fra by Malene Birger… <3

Acne_striperfwss_grå fwss_skjortefwss_striper2ndday_kjole

Strikket genser fra Acne, grå genser, hvit skjort, stripete genser fra FWSS og grønn kjole fra 2nd Day (elsker den grønnfargen!)

custommade_antrekkcustommade_gensersamsoesamsoe_kjoleSamsoesamsoe_sko

Litt glitter og glam fra Custommade (akkurat det røde skjørtet var kanskje ikke helt meg… ;-) Og bare tenk – den hvite kjolen med sølv espadrillos til sommeren! (Fra Samsøe Samsøe).

Ha en inspirerende og fin helg når dere kommer så langt – med mye Peace & Love selvsagt ;-)

4 thoughts on “Å drømme koster ingenting…..

  1. Hei. Jeg syns både bloggen din og innsatsen din, både ift GR og andre saker og ting, er veldig god. Jeg leser ingen andre blogger, men er stadig innom din. Ler,humrer,heier på og får også nye tanker rundt enkelte ting. Fortsett du, jeg følger med videre. Lykke til!

    1. Å, tusen takk skjønne! Du vet jo hvor jeg hentet inspirasjonen jeg trengte til å kaste meg inn i GR-boblen, så tusen takk igjen! 😍

  2. Mykje god lesnad her, Kristine. Men behøver du ta av så mykje ? Å gå ned 5,5 kg på desse vekene er veldig bra, synest no eg.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.