Verken happy eller goddess…. :-(

Vekttap uke 5: 0,2 kg.

Jeg lovte å være ærlig, men det var ikke særlig enkelt nå…. Jeg hadde så sykt lyst å bløffe meg til et bedre resultat, men da måtte jeg gjort det på innrapporteringen i kurset også (i tilfelle kursleder leser bloggen), da ble det rett og slett for komplisert. Så her er den hele, fulle og kjipe sannheten: 0,2 kg. i minus og +1,5 cm. på målene.

En venninne som også er i gang med kurset har gått ned 4 kg. på 2 uker (!). Hun syntes det var rart min dagsrasjon er på 1600 kcal mens hennes er på 1300. Merkelig syntes jeg også. Jeg grublet faktisk litt over dette, før det demret for meg. Da jeg la inn opplysninger før kursstart var treningsambisjonene høye, mens realiteten er jo en helt annen…. Nå har jeg lagt inn riktig ambisjonsnivå, så nå er jeg også over på 1300 pr. dag. Så får vi se om det gir bedre effekt….

Competitive

Det som imidlertid var herlig var at det virkelig, genuint gledet meg at hun var kommet så godt i gang! Jeg har en mildt sagt usjarmerende variant av konkurranse-instinkt. Den virker sånn at jeg “gir alt i konkurranse med andre” (konkurransen kan gjerne være initiert av meg selv, og trenger ikke nødvendigvis være kommunisert ut til de andre), men kun på de områdene jeg føler jeg har en reell mulighet til å “vinne”. Altså hvis jeg konkurrerer i sprint for eksempel, så kobles konkurranse-instinktet helt av siden jeg alltid har vært en treg løper… Men i de “grenene” jeg ligger godt an syns jeg det er gøy å “konkurrere”, men så unner jeg virkelig ikke alltid andre å være bedre enn meg…. Jepp, skikkelig usjarmerende, men dette har jeg faktisk jobbet veldig mye med! Så når jeg kjente genuin glede over hun som hadde gått ned 4 kg. på 2 uker, mens jeg selv har gått ned 3,5 på 5 uker (!) så ga det meg en go’følelse – egen-coaching har båret frukter ;-) 

Tilbake til Grete Roede…

Hvis jeg tar av 1 kg. pr. uke framover, når jeg første delmål 2. mars, og endelig trivelsevekt 6. april. Arh – sykt lenge til…. Da gjelder det å holde motivasjonen oppe ved hjelp av riktig fokus (for meg):

  1. Jeg har sykt mange jern i ilden, og håndterer de så godt jeg kan.
  2. Jeg strekker ikke alltid til på alle arenaer, men det er faktisk ok.

På torsdag skal jeg jobbe i Haugesund, det gleder jeg meg til! Da skal jeg også stikke innom favoritt-butikken min CRUSH Concept  – weeeeheeee, gledings! Jeg har en annen favoritt i området også – butikken til min skjønne, fantastiske venninne i Aksdal, Room 4 More, men siden jeg skal ta båten oppover får jeg dessverre ikke stukket innom henne i denne omgang,  det får bli neste gang. (Anbefaler dere å følge begge butikkene på instagram ;-)

room4more

crushdiary

Jaja – altså startet jeg ikke denne uken som verken happy eller goddess, men nå har jeg blogget den milde depresjonen bort – og jeg er back on track – one Happy Hippie Goddess!

Peace & love og strålende uke til dere alle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.