Grete Roede, BI og blogging…

Ja, sånn går nu dagan…. Men, first things first ;-)  Totalt vekttap etter 3 uker: 2,6 kg.

Hm, ikke så mye som planlagt, men jeg har forbrukt mer frimerker enn jeg har til disposisjon hver uke og har enda ikke kommet i gang med treningen, da må det vel gå som det går?! Nå er målet at f.o.m. 1. februar skal intensiteten økes! Da er mann tilbake fra Alpe-tur (1 uke!), jeg har gjort unna modul 3 på BI og kontoret som er under oppussing bør være tatt i bruk. Jepp, god plan!

I morgen er det dag 1 av modul 3 på “Ledelse, makt og mening” ved BI Stavanger. Gleder meg så sykt! Da går jeg inn i en boble-tilværelse noen dager og har stort sett full fokus på ledelsesteori, å suge til meg det jeg kan fra de fantastiske foreleserne våre og ikke minst jobbe sammen med mine medstudenter – ah, lykke!

Tema for ukens teori er “Survival of the fittest – Ledelse og mening. Ledelse sett i kompleksitetsteoretiske og evolusjonsteoretiske perspektiver”. Høres utrolig komplisert ut, men jeg bare vet det blir en ny uke med interessant påfyll! Gledings :-)

Så var det bloggingen. Det tar faktisk mye lenger tid enn jeg trodde…. Bombe! Jeg har jo hørt det fra godt etablerte og erfarne bloggere, men jeg lever med en ubevisst og konstant overbevisning om at det faktisk er flere timer i døgnet…. Men så er det jo gøy da :-) Og har jeg satt meg som mål å blogge dette året, så skal jeg gjennomføre – Must Win Battles! ;-)

Leste forresten en sak i kk for en uke eller to siden, om den nye boken til Erik Bertrand Larssen, Helvetesuka. Jeg ble så inspirert til å ta en sånn uke, men nå skal jeg stikke fingen i jorda – nå skal jeg ikke gå i gang med et nytt prosjekt! (Men kanskje etter GR-kurset…? ;-)

Jeg runder av med et bilde av favoritt-parfymen min for tiden – sukk…. Den er SÅ god! Molecule 01:

Molecule 01

Strålende uke med mye Peace & Love til dere alle!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.