Goddess….. eller Tårnfrid?!

10-åringen på telefon ca. kl. 14 torsdag: «Mamma! Vi må lage bursdagsinvitasjon i kveld, den må jo deles ut i morgen siden bursdagen min er på mandag!»….. Ja, selvfølgelig må vi det! Men når? Mamma skal jobbe med skolearbeid rett etter jobb, og kommer kanskje ikke hjem før det nærmer seg leggetid….

Rundt halv-åtte (i god tid før leggetid ;-) kommer mamma hjem med fine ferdigtrykte invitasjoner med skilpadder på. 10-åringen er fornøyd, skriver på kort sammen med mamma, legger seg glad og ser fram til å dele ut 17 invitasjoner til bursdagsselskap på mandag :-)

Fredag starter med godt og etterlengtet møte allerede kl. 8, flere møter og deilig arbeidslunsj på café før rigging på arenaen som heldigvis går glatt. Tidlig hjemme, rekker akkurat å handle på Rema før jeg må skifte for å dra på Mixer i DNB Arena. Spennende nettverkstreff for unge og dynamiske…. (Neida, jeg er altfor gammel for målgruppen, så jeg er definitivt på jobb! ;-) I bilen på vei ut slår det meg det er noe jeg har glemt! Å, neeeeei! Må innom kontoret og kommer halsende til arrangementet noe sent – men, her gjør vi miner til slett spill, har god trening i det etterhvert ;-) Gøy å høre to gode innlegg før jeg må dra, rekker siste handlerunde til helgens baking, bord-dekking m.m. – før jeg siger godt ned i sofaen med et fortjent glass vin – puhhhhh, HERLIG!

I dag er det lørdag og Hockey & Heels på DNB Arena!

Planen er klar: først bake, lese, trimme, and then – Hockey & Heels ;-) Det har jeg gledet meg til lenge! Vi har kjøpt billetter og invitert med oss 200 flotte damer til arenaen, de skal  bl.a. få rosa bobler og se gutta i Oilers forhåpentligvis mose Rosenborg! Jeg vet det blir gøy, og jeg håper Oilers setter verdensrekorden sin mht. høyest andel kvinner under en hockey-kamp ;-)

I morgen skal jeg bare surfe….. Gå en lang og god tur, resten av søndagen skal jeg sammen med 10-åringen bare kose, slappe av, lage quiz og dekke bord – HERLIG! det også :-)

SÅ – gjør alt dette meg til Tårnfrid?

Tja, mange vil kanskje mene det, men jeg mener NOT. Tårnfrid er ut, og det vil jeg jo for guds skyld ikke beskyldes for å være! ;-) Det må være mulig å sjonglere alle «ballene» vi trives med å ha i livet vårt? Bare det ikke blir for mange! Det er klart at sånne uker/helger som dette blir fyllt med mer aktiviteter enn ønskelig, men en og annen sånn helg går fint så lenge innholdet er gøy. Denne helgen er fakstisk proppfull med gøye ting, så får jeg heller la det gå litt i ett….

God helg!

Peace & love

Peace

2 thoughts on “Goddess….. eller Tårnfrid?!

  1. Ser ut til at du har et interessant liv! Tenker spesielt på slike nettverksamlinger du viser på det nederste bildet.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s