Hverdagsstoff

Motivasjon

En del av greteroede-konseptet går på å finne motivasjon i «veien mot idealvekten». På profilen kan du legge inn motivasjonsbilde, «slagord», måltall m.m. Du kan lese om andres slankehistorier, finne gode oppskrifter m.m. Her er mitt motivasjonsbilde:

KateWinslet_motivasjon

Hun ser ganske fresh ut på bildet til høyre – That’s me om noen uker…. Hehehe, viktig med hårete mål ;-)

Neida – fra spøk til ramme alvor…. Nå har jeg vært på diett i 10 dager, og det funker. Kan ikke si jeg er like motivert hver dag, men i dag kom jeg hjem fra en Oslo-tur jeg var litt redd skulle tukle med det fine systemet mitt – det gjorde den altså ikke :-) Jeg hadde meg bittelitt vin og spiste nydelig mat på Dinner uten at jeg sprengte kcal-grensen på noen måte. Ikke har jeg brukt opp frimerkene heller! Men mange års uvaner gjør altså at jeg ikke helt stoler på at jeg virkelig klarer å motstå fristelser (og forrige fredag var jo ikke nevneverdig bra for å si det mildt), men jeg hadde en kjempe-fin kveld i går og følte ikke at jeg manglet noe som helst. Så – YES! Dette skal gå bra!

Nå er jo ikke uken akkurat over, og mer sosiale lag står for tur, men her er jenta si som har tatt kontroll!

Jeg har forresten lagt inn følgende jeg skal gjøre når jeg har nådd målet mitt på greteroede.no: «Da skal jeg kjøpe meg et flott antrekk!» Så nå skal jeg surfe litt på net-a-porter, drømme meg litt bort og se for meg hva jeg kan ha å se fram til mot slutten av februar, da er sikkert våren på vei også ;-)

PeaceLoveHappiness

Da er denne blåst liv i igjen! Litt av og på de siste par årene, men intensjonen har vært god. Startet blogging som et prosjekt for å lære "faget", men fant "peace" i skrivestilen. Det blir litt som en åpen dagbok.... Tusen takk til de av dere som har fulgt meg så langt, og tusen takk til alle som vurderer å bli med videre ;-) Peace & love!

0 kommentarer på “Motivasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Resonate

Digital markedsføring og sosiale medier

Blogg

- peace & love -

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

- peace & love -

digitalhverdag.media

Digitalisering, Entreprenørskap og Medier

ChrisHovde.com

I WILL MAKE PEOPLE & ROBOTS FIGHT TOGETHER FOR A BETTER SOCIETY

Innovasjonsbloggen

Om innovasjonspolitikk og verdiskaping

PRprat

Kommunikasjonsforeningens blogg om PR og kommunikasjon

tinteguri

- peace & love -

Sosialkommunikasjon.no

- peace & love -

%d bloggere like this: