Motivasjon

En del av greteroede-konseptet går på å finne motivasjon i “veien mot idealvekten”. På profilen kan du legge inn motivasjonsbilde, “slagord”, måltall m.m. Du kan lese om andres slankehistorier, finne gode oppskrifter m.m. Her er mitt motivasjonsbilde:

KateWinslet_motivasjon

Hun ser ganske fresh ut på bildet til høyre – That’s me om noen uker…. Hehehe, viktig med hårete mål ;-)

Neida – fra spøk til ramme alvor…. Nå har jeg vært på diett i 10 dager, og det funker. Kan ikke si jeg er like motivert hver dag, men i dag kom jeg hjem fra en Oslo-tur jeg var litt redd skulle tukle med det fine systemet mitt – det gjorde den altså ikke :-) Jeg hadde meg bittelitt vin og spiste nydelig mat på Dinner uten at jeg sprengte kcal-grensen på noen måte. Ikke har jeg brukt opp frimerkene heller! Men mange års uvaner gjør altså at jeg ikke helt stoler på at jeg virkelig klarer å motstå fristelser (og forrige fredag var jo ikke nevneverdig bra for å si det mildt), men jeg hadde en kjempe-fin kveld i går og følte ikke at jeg manglet noe som helst. Så – YES! Dette skal gå bra!

Nå er jo ikke uken akkurat over, og mer sosiale lag står for tur, men her er jenta si som har tatt kontroll!

Jeg har forresten lagt inn følgende jeg skal gjøre når jeg har nådd målet mitt på greteroede.no: “Da skal jeg kjøpe meg et flott antrekk!” Så nå skal jeg surfe litt på net-a-porter, drømme meg litt bort og se for meg hva jeg kan ha å se fram til mot slutten av februar, da er sikkert våren på vei også ;-)

PeaceLoveHappiness

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.