Note to self: stå på, ikke gi opp….!

Sint

Vekttap uke 2: 300 gr.

Er det mulig? En hel uke med mange forsakelser og minus 0,3 kg.! Da gjelder det å finne den indre motivasjonen, trekke litt på skuldrene, ikke se seg tilbake, og fokusere på målet som ikke er uoverkommelig langt unna – YES, ny uke og nye muligheter….

Mandag 20. Januar: 10-årsdag i huset og hjemmekontor. (Helt ærlig – det ble mye hjemme og lite kontor, men så var det mye kontor og lite hjemme fredag-lørdag). 18 jenter i bursdagsselskap må jo forberedes. Etter nedrigging i arenaen etter helgens event hadde jeg en bil full av rosa løpere, rullet en ut foran inngangsdøren og tente et par fakler -> suksess! Etter tips fra skjønn kollega ble menyen franske hot-dogs -> suksess! I stedet for å sette på bordet til selvbetjening laget vi en dessert-tallerken til hver, med cupcake, sjokolade-mousse + brownie -> suksess! Godt tips fra svigerinne om limbo-dans ble også suksess. Oppsummert: Meget fornøyd bursdagsbarn = meget fornøyde foreldre :-)

Åkey, så var det vekttapet…. Jeg har ikke kommet i gang med treningsregimet mitt: -1 poeng til meg. Jeg spiser for lite og/eller feil nesten hver eneste dag: -1 poeng til. Tre kvelder med 1-2 gl. vin er litt for mye: minus-poeng igjen. Jeg vet hva som skal til – da er det jo bare å just do it! Eller? Ikke fullt så enkelt, men jeg er på god vei! Nå vet jeg mye mer enn da jeg startet dette kurset for 2 uker siden, og motivasjonen er enda sterkere, da kan det bare gå veien, eller?

SexandthecityTil helgen kommer 3 venninner på helge-besøk – det kan bli skummelt….. Det blir sykt gøy, men jeg må passe meg med hensyn til kaloriene, igjen…! Er det èn ting jeg har lært av disse to ukene så er det alle fristelsene jeg til stadig utsettes for, nesten ikke til å tro?! Noen eller noe frister med nei-mat/-drikke søren meg nesten hver eneste dag! (Men i går smakte jeg overhodet ikke på noe av det søte jeg serverte -> lov å være litt stolt! ;-)

Nå er det “Tid for hjem” på TV2 – love that show! Kan jo drømme om å få den gjengen på besøk, snakk om just do it! Endelig resultat er som regel alltid kult, og kreativiteten, lagånden og karma’en til den gjengen er fascinerende – mye å inspireres av spør du meg. Så bye-bye, so long – tid for sofa-krok ;-)

Peace & love

JohnLennon

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.