Hverdagsstoff

Absolutt ingen (selv-)disiplin??!

Helgen kort oppsummert: Fra giga-smell til «back on track».

Fredag: «Damelønningspils med bobler». Ikke det smarteste å kombinere med Grete Roede-kurs… Men det var lenge siden vi planla samlingen, det var lenge siden sist og så har vi det så gøy! Neste samling blir dog definitivt etter kursslutt…. Hvor i all verden er min selvdisipin :-o  Ukeskvoten på 14 frimerker holdt kanskje i 2 timer. Bobler + denne…. 

Margerita

Smellet var et faktum!

Lørdag: Å neeeeeeei! Er det virkelig mulig??? Hvordan kunne det gå så utrolig galt?

Selverkjennelse 1: Ta grep – her trengs Damage Control! Hvor galt hadde det egentlig gått? Frenetisk lesning på http://www.greteroede.no, http://www.vinmonopolet.no, http://www.promille.no, diverse søk på http://www.google.no og http://www.klikk.no viste bl.a. at èn Margerita innholder 760 kcal og at jeg totalt hadde brukt 57 frimerker på èn kveld. I say no more…..

Søndag: Fantastisk herlig dag! Skulle gjerne vært med resten av familien i skibakken, men med x antall 1000 sider som må leses valgte jeg go’stolen og pensumlitteratur. Fikk vasket  studie-samvittigheten en god dose renere – og sjekk hva jeg kom over i en av artiklene (fra Harvard Business Review):

«When you have disciplined people, you don’t need hierarchy. When you have disciplined thought, you don’ need bureaucracy. When you have disciplined action, you don’t need excessive controls.»

Dette er hentet fra Level 5 Leadership (forøvrig en svært inspirerende studie) og kan direkte overføres til mine eskapader i helgen. Noen lager seg planer og gjennomfører helt på egenhånd, mens andre… vel – jeg trenger vel ikke å si så mye mer.

Selverkjennelse 2: Med en aldri så liten dose (selv-)disiplin hadde Grete Roede-kurs-uke 1 gått veldig fint! Åkey – da går jeg inn i uke 2 kanskje bittelitt klokere ;-)

Ha en strålende uke-start!

Peace & love 

P.S. Jeg innser det kan kan se ut som jeg har gått på en alkoholsmell, men smellen kom definitivt mht. antall kcal pr. dag/uke og antall lovlige frimerker pr. uke. Bare så det er sagt og presisert ;-)

Da er denne blåst liv i igjen! Litt av og på de siste par årene, men intensjonen har vært god. Startet blogging som et prosjekt for å lære "faget", men fant "peace" i skrivestilen. Det blir litt som en åpen dagbok.... Tusen takk til de av dere som har fulgt meg så langt, og tusen takk til alle som vurderer å bli med videre ;-) Peace & love!

0 comments on “Absolutt ingen (selv-)disiplin??!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Resonate

Digital markedsføring og sosiale medier

Blogg

- peace & love -

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

- peace & love -

digitalhverdag.media

Digitalisering, Entreprenørskap og Medier

ChrisHovde.com

I WILL MAKE PEOPLE & ROBOTS FIGHT TOGETHER FOR A BETTER SOCIETY

Innovasjonsbloggen

Om innovasjonspolitikk og verdiskaping

PRprat

Kommunikasjonsforeningens blogg om PR og kommunikasjon

tinteguri

- peace & love -

Sosialkommunikasjon.no

- peace & love -

%d bloggere like this: