Absolutt ingen (selv-)disiplin??!

Helgen kort oppsummert: Fra giga-smell til “back on track”.

Fredag: “Damelønningspils med bobler”. Ikke det smarteste å kombinere med Grete Roede-kurs… Men det var lenge siden vi planla samlingen, det var lenge siden sist og så har vi det så gøy! Neste samling blir dog definitivt etter kursslutt…. Hvor i all verden er min selvdisipin :-o  Ukeskvoten på 14 frimerker holdt kanskje i 2 timer. Bobler + denne…. 

Margerita

Smellet var et faktum!

Lørdag: Å neeeeeeei! Er det virkelig mulig??? Hvordan kunne det gå så utrolig galt?

Selverkjennelse 1: Ta grep – her trengs Damage Control! Hvor galt hadde det egentlig gått? Frenetisk lesning på http://www.greteroede.no, http://www.vinmonopolet.no, http://www.promille.no, diverse søk på http://www.google.no og http://www.klikk.no viste bl.a. at èn Margerita innholder 760 kcal og at jeg totalt hadde brukt 57 frimerker på èn kveld. I say no more…..

Søndag: Fantastisk herlig dag! Skulle gjerne vært med resten av familien i skibakken, men med x antall 1000 sider som må leses valgte jeg go’stolen og pensumlitteratur. Fikk vasket  studie-samvittigheten en god dose renere – og sjekk hva jeg kom over i en av artiklene (fra Harvard Business Review):

“When you have disciplined people, you don’t need hierarchy. When you have disciplined thought, you don’ need bureaucracy. When you have disciplined action, you don’t need excessive controls.”

Dette er hentet fra Level 5 Leadership (forøvrig en svært inspirerende studie) og kan direkte overføres til mine eskapader i helgen. Noen lager seg planer og gjennomfører helt på egenhånd, mens andre… vel – jeg trenger vel ikke å si så mye mer.

Selverkjennelse 2: Med en aldri så liten dose (selv-)disiplin hadde Grete Roede-kurs-uke 1 gått veldig fint! Åkey – da går jeg inn i uke 2 kanskje bittelitt klokere ;-)

Ha en strålende uke-start!

Peace & love 

P.S. Jeg innser det kan kan se ut som jeg har gått på en alkoholsmell, men smellen kom definitivt mht. antall kcal pr. dag/uke og antall lovlige frimerker pr. uke. Bare så det er sagt og presisert ;-)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.