Hjelp – jeg får ikke i meg all maten!

Det hadde jeg faktisk ikke trodd skulle bli en utfordring…! Hehe, men herlig altså, å føle litt stress fordi jeg altså ikke har spist nok ;-)

Jaja, so be it – jeg skal alltids klare å få i meg litt mer før leggetid :-)

Fattothin

Ellers går nu dagan…. Har hatt en fin dag på jobb, møter med kule damer har vært gjennomgangstema – det gir energi! Og godt er det når dagen blir litt lang – hjemme ca. 17, lage og spise middag før foreldremøte på skolen kl. 18. Det varte i halvannen time – når skal det bli tid til trening og studier???! Men, jaja – foreldremøtet var kanskje det beste foreldremøtet jeg har vært på ever! Mange foreldre og motiverte og positive lærere inkl. rektor – heia ungdomsskolen! Dette lover godt for et viktig siste halvår for 10.-klassingen!

Nå skal jeg finne meg litt mer mat og se en episode av «Orange is the new black» ;-)

Peace & love!

2 tanker om “Hjelp – jeg får ikke i meg all maten!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s