Hjelp – jeg får ikke i meg all maten!

Det hadde jeg faktisk ikke trodd skulle bli en utfordring…! Hehe, men herlig altså, å føle litt stress fordi jeg altså ikke har spist nok ;-)

Jaja, so be it – jeg skal alltids klare å få i meg litt mer før leggetid :-)

Fattothin

Ellers går nu dagan…. Har hatt en fin dag på jobb, møter med kule damer har vært gjennomgangstema – det gir energi! Og godt er det når dagen blir litt lang – hjemme ca. 17, lage og spise middag før foreldremøte på skolen kl. 18. Det varte i halvannen time – når skal det bli tid til trening og studier???! Men, jaja – foreldremøtet var kanskje det beste foreldremøtet jeg har vært på ever! Mange foreldre og motiverte og positive lærere inkl. rektor – heia ungdomsskolen! Dette lover godt for et viktig siste halvår for 10.-klassingen!

Nå skal jeg finne meg litt mer mat og se en episode av “Orange is the new black” ;-)

Peace & love!

2 thoughts on “Hjelp – jeg får ikke i meg all maten!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.