Uncategorized

Hjelp – jeg får ikke i meg all maten!

Det hadde jeg faktisk ikke trodd skulle bli en utfordring…! Hehe, men herlig altså, å føle litt stress fordi jeg altså ikke har spist nok ;-)

Jaja, so be it – jeg skal alltids klare å få i meg litt mer før leggetid :-)

Fattothin

Ellers går nu dagan…. Har hatt en fin dag på jobb, møter med kule damer har vært gjennomgangstema – det gir energi! Og godt er det når dagen blir litt lang – hjemme ca. 17, lage og spise middag før foreldremøte på skolen kl. 18. Det varte i halvannen time – når skal det bli tid til trening og studier???! Men, jaja – foreldremøtet var kanskje det beste foreldremøtet jeg har vært på ever! Mange foreldre og motiverte og positive lærere inkl. rektor – heia ungdomsskolen! Dette lover godt for et viktig siste halvår for 10.-klassingen!

Nå skal jeg finne meg litt mer mat og se en episode av “Orange is the new black” ;-)

Peace & love!

2 comments on “Hjelp – jeg får ikke i meg all maten!

  1. Kjekt å følge med deg, du får “fleske” til med litt majones eller rekesalat så ordner det seg ;)

    Siw

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

%d bloggers like this: