Hverdagsstoff Inspirasjon

Vår-inspirasjon

Okey, jeg har en greie med musikk. Jeg lurer litt på om det er noe bare jeg og John Cage har til felles, eller om det er ganske vanlig…. ;-D

Det er imidlertid ikke helt sånn for meg som for «the Biscuit». Jeg står for eksempel ikke foran speilet og danser sånn som han, i alle fall veeeeeldig sjelden! ;-D For meg er det heller sånn at jeg har ganske mange låter jeg bare elsker, som jeg aldri går lei, og som setter meg i ulike modus. For eksempel i dag, på vei hjem etter jobb, i slaps, gråvær, sur vind og med fysisk lengt etter vår. Jeg satte på What a wonderful world med Louis Armstrong. Ah, den er så nydelig <3 Jeg blir varm og glad stort sett hver eneste gang jeg hører den. Og vårstemningen kom. Tanken på grønne trær, røde roser, blå himmel og hvite skyer…. Ah, glede! <3

Meeeeeen, så veldig vær-sjuk er jeg ikke altså. Lever fortsatt svært godt på New York-turen, og i tillegg er jeg mye på farten på jobb for tiden, og det liker jeg! I går var jeg i Oslo, på hovedkontoret. Jeg pleier alltid å pakke dagen så full som mulig med møter, og i går rakk jeg totalt seks møter, og da varte ett av de i to og en halv time! Ganske effektiv dag kan du trygt si. Det gir mye motivasjon og energi :-) I dag startet jeg dagen med spennende møter på Aftenbladet og DNB Arena, og vel «hjemme» på kontoret fikk jeg trimmet litt opp og ned trapper med saker og ting som skal tas i bruk til internt frokost-arrangement på fredag. Joda, det er fortsatt full guffe ;-)

Og i tillegg har jeg støttet lokale gründere i dag! Favoritt-støtten :-D Jeg har shoppet på Høyer Stadionparken! Kanskje favoritt-butikken min i Stavanger akkurat nå. Jeg skulle bare ha en rask sjekk etter å ha levert barn på håndball-trening, men det var ikke mulig å være rask – de hadde fått inn S Å M Y E F I N T ! Oh-MG! Så jeg endte opp med:

Shopping

Jeg har jo en greie med stripete gensere også…. :-o Denne var så fin, strikket og i en myk ull-blanding <3 Buksa er helt rå! 70-talls tynn strikke-bukse. De hadde maken genser også, men den var liksom ikke helt meg….

Og ellers hører det jo pre-våren til å tenke litt moodboard, ønskeliste og fashion-inspo ;-) Når jeg er i dette moduset er det en annen låt som dukker opp – ikke at den har vært en av evergreen-favorittene mine – men, den er litt søt, og i likhet med Maria (eller Julie Andrews i Sound of music), blir jeg lett glad av å tenke på my favourite things ;-D Nå var jeg ikke helt på raindrops on roses, and whiskers on kittens, må innrømmes – jeg var vel mer her….. :

vårstemning

Og nå fikk jeg skikkelig lyst å se Ally McBeal-serien igjen! Den har jeg ikke sett verken på repriser, Netflix eller HBO…. Hm, undres på om den kan finnes på dvd i huset et sted? Må lete, i helgen kanskje – får se været an ;-)

Ha en strålende uke-slutt i alle fall!

Peace & love….

Da er denne blåst liv i igjen! Litt av og på de siste par årene, men intensjonen har vært god. Startet blogging som et prosjekt for å lære "faget", men fant "peace" i skrivestilen. Det blir litt som en åpen dagbok.... Tusen takk til de av dere som har fulgt meg så langt, og tusen takk til alle som vurderer å bli med videre ;-) Peace & love!

0 comments on “Vår-inspirasjon

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Resonate

Digital markedsføring og sosiale medier

Blogg

- peace & love -

TED Blog

The TED Blog shares interesting news about TED, TED Talks video, the TED Prize and more.

- peace & love -

digitalhverdag.media

Digitalisering, Entreprenørskap og Medier

ChrisHovde.com

I WILL MAKE PEOPLE & ROBOTS FIGHT TOGETHER FOR A BETTER SOCIETY

Innovasjonsbloggen

Om innovasjonspolitikk og verdiskaping

PRprat

Kommunikasjonsforeningens blogg om PR og kommunikasjon

tinteguri

- peace & love -

Sosialkommunikasjon.no

- peace & love -

%d bloggere like this: